0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar gecen sene eşim zekat verirken devlet sırrı gibi sakladı. Anneme verdi annem ihtiyac olana dagıttı yalnız su sekil. Zarfa bakmayın dıye sıkı sıkı tembihledi beni bile cıkardı odadan zarrfa para koyarken ki ben sormadım bile maaşını dahi bilmiyorum eşimin 2 senelik evliyiz.

Bugun kaynanamla konusurken duydum ne kadar verecegini söyledi.Çok zoruma gitti yani tamam ben sormadım ama o da sakladı.

Eve geldik annenden önce benim bilmem lazım değil mi gecen sene sormadım ama sen de sakladın dedim. Evet haklısın dıyo suratıma bakıyo haklısın deyince bişi de diyemiyorum ama insan bi açıklama falan yapar. 

14 Cevaplar

0 oy
(20,307 puan) tarafından
Boşver gıııı ne çok kafaya takıyosunuz herşeyiii
tarafından
Ay evet farkındayım ama istemsiz oluyo :)))
(20,307 puan) tarafından
Bırak sal gitsin
-Reklam-
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Valla bende çok bozulurm böyle şeyleri insanın hesabı kitabi birdir eşiyle ne yani saklamak saçma bi hareket
tarafından
Yani herkesten saklasa saygı duyarım ama gecim bizim annesi sorunca hemen söyledi
0 oy
(28,828 puan) tarafından

Keyfi bilir sende aynını yap sorarsa sende böyle yaptın dersin 

0 oy
(123,069 puan) tarafından
hic umursama      
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Sinir olurum öyle şeylere ya eşin bilmeyecekte kim bilecek ALLAHA ŞÜKÜR BENİM eşim herşeyini bilirim Der sanayide çalısır yaptığı işin parasının yarısı onundur hemen der bana saklamaz ama geçen dedi bir zarfa para koydu içine bakma al bunu sakla ben evde olmam hemen gelemem birşey olur bunu kullan ama ihtiyacın olursa aç al içinden diye sayma dedi haklıysan birdaha yapmasın
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Kız dert ettiğin şeye bak benim hiç bir şeyden haberim olmaz hayatta
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Benden saklayıp başkalarına birşey söylerse acayip sinir olurum. Asıl eşinle paylaş annene niye söylüyorsun. Aldığı maaşın kuruşuna kadar bilirim tüm kartlarının siflerini soyler o da benimkileri bilir. Gizli saklı iş yapmayız
(3,361 puan) tarafından
Bizde ayniyiz
0 oy
tarafından
Zekatı geç. 2senede sen nasıl kocanın maaşını bilemezsin.Ayol kaynanalar çok baskın. Gelinler çekingen ve utancak. Soramıyor. O yüzden eşlerinizde annelerine bağlı.Kuzum benim eşimde eskiden cebindeki parayı bana anlatmazdı. sorardım sana ne derdi. Bu güne gelene kadar 40takla attım. Soracaksınnn. Karın bensem anlatacaksın de  . Şimdiye kadar  ele alman lazımdı. Bak böylede gider benden demesi. İlgilen kocanla sor hep.
tarafından
Annesine baglı değil canım bana çok düşkün. Bu konu farklı evet ben para kpnuslarında cekingenim ama kaynanam asla baskın bi karaktwr değil
0 oy
tarafından
Haklısın diyorsun da değişen bisey yok derim bende 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Ayy hiç takma bile 
0 oy
(3,361 puan) tarafından
Çok ilginç bence bu tarz şeyler saklanmamali 
0 oy
tarafından
Annesine söyleyip sana söylememesi ayrı bi saçmalık 
0 oy
tarafından
2 senedir evlisin nasıl eşinin maaşını bilmezsin 
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Aman boşver kız. Ben de pek bilmem.. Karışmam da.. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 184 göst.
14 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde TOLGA123 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
9 cevap 200 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (846 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,299 puan) tarafından soruldu

406,260 soru

12,180,421 cevap

36,676 kullanıcı

...