0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (4,692 puan) tarafından
Uzun zamandır girmiyodum kızlar şimdi soruyla geldim kızım 10 gün sonra 9 aylık olacak hiç ayağını yere basmıyor oturmaya başladık bir iki haftadır desteksiz oturuyo ama ayakları hiç dik basmıyor normal mi oğlum bu vakitte koltuk kenarına tutunup ayağa bile kalkıyodu kızım biz tuttuğumuz halde ayağını basmiyo 3-4 gün sonra sağlık ocağında aşımız var sorucam ama tecrübeli annelere sormak istedim 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende surda beklim
(4,692 puan) tarafından
Senin de öyle mi
tarafından
Malesef ilk çocuğum 9 ay 10 günlük
(4,692 puan) tarafından
Oda hiç basmıyor dimi
tarafından
Yok kuzum ya 6 aylığa kadra ayakları tam basıyordu tuttugumda şimdi parmak ucuna basiyo
-Reklam-
0 oy
(4,893 puan) tarafından

9 aylık bebe daha kuzum o çok normal :) her çocuk bir değil 

(4,692 puan) tarafından
Ya ama herkes nasıl hala ayagini yere basmaz diyo oglum 2 aylıkken bile tutunca ayağını basiyodu yani bu suda gibi çırpınıp ayağını kaldiriyo
0 oy
(164,438 puan) tarafından
ama daha cok kucuk her bebek farkli kuzey 10 aylik yurudu ama 18 19 aylik yuruyende var acele etme annesi
(4,692 puan) tarafından
Oğlum da 10 aylık yürüdü herkes aa niye böyle ayağını çoktan basması gerek falan deyince korktum valla
0 oy
(8,542 puan) tarafından
Tabi ki normal canım daha çok küçük. 
(4,692 puan) tarafından
Bilmiyorum ki oğlum herşeyi çok çabuk yaptı ya heralde.onla kıyasliyorum
0 oy
(19,258 puan) tarafından
Benim kızım 1 yaşına girmişti o zaman bilr ayağını yere basmıyordu. 
(4,692 puan) tarafından
Ne zaman yürüdü
(19,258 puan) tarafından
14 aylık iken yürüdü
0 oy
(45,237 puan) tarafından
Hiç doktora götürdünmu canım 
(4,692 puan) tarafından
Hiç götürmedim 4 gün sonra aşısı var oraya sorup goturcez
(45,237 puan) tarafından
Bencede canim bi götür kafan rahat etsin
0 oy
tarafından
Her bebek farklidir normal benimkide 10 aylık yeni yeni basıyor abisi daha çabuk yürüdü bu biraz ağırdan aliyor
(4,692 puan) tarafından
Abisi 10 aylıkken yürüdü ya heralde ondan karşılaştırma yapıyorum
tarafından
Evet bende yaptım ama yürümüyor yaşını bekliyor sanirim
0 oy
tarafından
Bende bekliyim 8 aylık oğlum 
(4,692 puan) tarafından
Oda hiç basmıyor mu
tarafından
Örümcekte basıyor ama kendi bir yere tutunmuyor biz tutsakta tere basmıyor parmak ucunda duruyor tam oturmuyor da
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Benim oğlum da 10 aylık ayaklarını yere başlıyo dik duruyor ama şuan sıralaması gerekiyor onu yapmıyor maalesef. Yuruteci bile zor yürütüyo. Ben her çocuğun gelişimin farklı olduğu kanaatindeyim. Demekki daha zamanı gelmemiş diyorum m
(4,692 puan) tarafından
Bizim ki de yurutecte bir adım bile atmiyo 9 aylık olmasına rağmen oğlum 5.5 aylıkken yurutecte resmen oda turu atıyodu
0 oy
(143 puan) tarafından
Benim kızım 10 aylık emekledi 14 aylık yürüdü canım vardır vakti daha küçükmüş :) 
0 oy
(85 puan) tarafından
Farkında olmadan düştümüki korkuyordur 
0 oy
(9,726 puan) tarafından
Evt cnm 9 aylikken oglmda ayniydi ayak parmak uclariyla basardi dik destekli kaldirdimizda 
0 oy
(423 puan) tarafından
Her çocuk bir değil ki 3 bebem var 3 de ayrı ayrı diğer ikisi emeklemesin yürüdü 9 aylık olduk dediğiniz gibi ayağını yere basmiyor  normal bnce

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
1 Aralık 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde annnneeciimmm (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,068 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,407 soru

24,531,302 cevap

359,979 kullanıcı

...