0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında ve arada bir atak parmak ucuyla yürüyor sizce neden sebep nedir gecicimi yada doktorami goturmeliyiz çok korkuyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(4,236 puan) tarafından
Bu yaslarda eger ozendigi bi durum yoksa parmaj ucunda yurememeli gelisimsel olarak. Hep mi boyleydi sonradan mi boyle yapmaya basladi?
(7 puan) tarafından
Yurmeyi baslandigigindan beri ve yuretece koymuştum acaba yuretecten olabilirmi kimi yurutecten diyor bilmiyorum artik
(4,236 puan) tarafından
O zamam gec bile kalmissin gitmemekte. Malesef yurutecten sebep boyle durumlar oluyor. Sen bi ortopedi doktoruna gotur yine de belki baska biseyde olabilir.
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Bende yürütece koydum 5 aydan 10 aya kadar Ara sıra parmak ucu yürüdü ama çok kısa bir dönem oldu tam yürüyor şuan 16 aylık .4 yaşa kadar normal değil tabiiki birde baştan beri böyle diyorsunuz 
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Hep mi böyleydi. 
0 oy
(760 puan) tarafından
Korkutmak stemem ama canım bizim komşunun oğlu öyle kocaman olmasına rağmen parmak ucunda yürüyor ve otizmli. Bence araştır canım insAllah öyle değildir ama yine de üstünde dur. 
(7 puan) tarafından
Kızım gayet sağlıklı çok şükür sadece arada bir her iki ayak parmak ucuyle öyle yürüyor sürekli değil tabi arada sirada
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Eşimin dayıları , kuzenleri , Eşim ,büyük oğlum ve küçük oğlum hep parmak uçlarında yürüyorlar dr hiç gitmedim yaşam sartlarjji etkilemiyor bizimkilerin hatta dışarıdan bakıldığında belli bile olmuyor . Bizimkilerin genetik sanırım 
(7 puan) tarafından
Saglikca bı sorun olmasında  ben kucuken bende tek ayak parmağına yurumusum anemler beni doktora götürmüş çocuğunuz sakat kalmaz zamanla geçer demiş ve geçmiş normal yurumusum
0 oy
(262 puan) tarafından
Öyle yürürken eğleniyordur. Kızım çoğu zaman seke seke yürürdü yorulunca bırakırdı uzunca süre de yaptı uyarsam da aynısını yapar güzel derdı:⁠-⁠). 
0 oy
(717 puan) tarafından
Ben oğlumu yürütece koymadım 12 aylıkken kendi yürüdü şuan 19 aylık 1 2 aydıe ara ara parmak ucunda yürüyor en fazla bi kaç adım ama kendince oyun oynuyor sonra sıkılıp bırakıyor eğer ara ara yapıyorsa ve bi kaç adımsa korkulacak bişey yok ama sürekliyse eğer çok acil uzman yardımı Alman gerekiyor otizm olma ihtimali çok yüksek
(7 puan) tarafından
Yok cnm çok sukur kızımda arasıra yapıyor ve saglıgından hıc suphemız yok
(717 puan) tarafından
Ara sıra yapabilir kendi çapında oynuyor oda
0 oy
(125 puan) tarafından
Benim oğlum 1 yaşında o da bazen ögle yürüyor görümcem 18 yaşında o da öyşe yürüyor ben oğlumun halasına bağlıyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
7 cevap 104 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneymben (677 puan) tarafından soruldu

408,224 soru

12,261,905 cevap