0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar yine kaynana ‍♀️‍♀️ya benim annem bna bebegin kıyafetleri için trendyolda 3 kiloluk çamaşır tozu aldı bnde mecbur ailem uzak die doğumdan sonra kaynanam gilde kalıcam die kaynanam gile koymuştum ona da dedim ki anne yıkama kalsın ben bebek yumuşatıcısı alicam öyle gelip yikaycam utuleycem neyse geldim baktım hiç sormadan hepsini yıkamış normal yumusaticiyla bnde dedim sen aldın mı bebek yumuşatıcısı  yok dedi bn kız kardeşime sormuşum o bsy olmaz demiş bnde dedim anne keşke bekleseydin ben hem öğrenirdim 

Yani ben annesiyim ve ilk heyecanlanıyorum böyle şeyleri nie kendim yapmim ki yani sonra dedim neyse kalsın ben gelip ütülerim geldim bu sabah kıyafetleri ütüledim yanima oturdu hersey e karışıyor ütüyü çekti aldı elimden sonra diyor oy paşamın kıyafetleri falan  :((( ben acaba yanlis mi düşünüyorum tm oda heyecanlaniyodur ama ne bilim yada annesi olarak bebegimimi kıskanıyorum 

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından
3 buçuk aylık bebeğim var ben de öyle diyordum her şeyinğ kendim hevesle yaptım. Biri karışsın istemiyordum. Şimdi de ah biri gelse çamaşırı yıkayıp ütülese diye bekliyorum :D
(135,920 puan) tarafından
++++++
(5,265 puan) tarafından
Ahahahahah++×++
-Reklam-
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Normal canım kiskanman..

Benimde ozendigim şeyler vardı ilk yavrum.. herkez bencilce ilk torun şöyle yapicsm böyle yapicam kimse benim ilk bebeğim olduğunu düşünmedi.

E haliyle kiskaniyordum bende

Beşiğini,pusetini, çantamı,ana kucağını ben seçtim.kayinbabam aldı.sagolsun.Ama kayınvalidem herşeyi onunla yapmamı istedi.hayir dedim kendim alicam.aldim.ustune de kendi almış baya birşey.kendi aldığım kıyafetleri giydirirken bile onu değil öbürünü giydir diye müdahale etti durdu.

Hep onlar karşılamak istiyor oğlumun ihtiyaçlarını dedim onun ihtiyaçlarını karşılayacak bir anne babası var.

Kendi evladinda yapamadığı şeyleri benimkinde yapmak istedi.izin vermedim vermem.
(872 puan) tarafından
Anneliğini çaldırma canım ❤oh kendim gibi düşünenleri görünce seviniyorum. Yanı yalnız değilim anlamında. Yoksa eskiden vicdan yapıyordum.
(1,081 puan) tarafından
Aynen canım Oğlumun annesi babası sanmaya başladılar kendilerini izin vermem
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Haklısın aslında insan bebeğiyle ilgili içinde ukte kalmasın istiyo ben herşeyi kendim aldım yaptım elletmedim.  sen birde doğunca gör :) her anne aynı değildir belki ama ben bebeğimi çok kıskanıyordum biri kucağına alsa bıraksın diye gözlerimden ateş çıkıyordu :)) Genelde kendi ailenden değil ama eşinin ailesinden kıskanıyor insan bunun en büyük sebebi de kendi ailen onun torunu olarak bilinciyle yaklaşırken eşinin ailesi sanki bebek en çok onları sevecek onların oğlu oluyormuş gibi davranması. Bebeğim 4,5 aylık oldu hala kıskanırım bıraksınlar diye dört gözle bekliyorum. Aynı binada oturmamiza rağmen bu zamana kadar hiç yardım istemedim bebeğimi kıskandığım için gelmemesi daha iyi bir şekilde işlerimi yapıyorum
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Evinde kal zaten niye gidiyorsun ki. Valla ben olsam gitmem gitmedim de yani. 3. Oglum olcak onlar büyüdüğünde  de gelinim kendini mecbur hissedip gelsin istemem yani. Herkes kendi evinde mutlu olur. Tabi bu benim şahsi fikrim
0 oy
(1,363 puan) tarafından
O heycanlanabilir. Ama sen annesisin. Sende yeniden yikasaydin. Ozaman anlardi belki
0 oy
tarafından
Yani haklısın ama ben aet niyet aramadım yine de
0 oy
tarafından
Bana ters. Ben yaptırmadım yaptırmam. Herkes kendi cocuğunu yapsın. Hele elimden öyle ütü alcak falan hadi Allah onu benden korusun o saatten sonra. 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Kız bırak yapsın daha ne istiyorsun. O bebek doğacak sen daha çokkkk ütülersin
0 oy
(872 puan) tarafından
Ben seni ne kadar anlıyorum canım. Bence senin duygulain normal bir durum. Benim bebeğimin kıyafetlerini de kendim ütü yaptım, Allahtan kendim yapmaya yetiştim,  yoksa yoldalardi geliyorlardı. Gece 2 kadar ütülerdim sırf k.v.yapmasin diye. Doğumdan sonra bizde 1 ay kaldı hep kendisi utuledi. Ben o yapsin istemedim ama. Herşeyi kendisi yapmak istedi. Inan onun sütü geliyor olsaydı emzirmeye kalkacaktı. Zaten mamasını da kendisi veriyordu. Hep ama hep kucağımdan almak istiyordu. Bebeği yatırmak istiyorum kucağımdan alıp o yatıracakmış. Yok dedim el degistirmeyelim rahatsız etmeyelim. Bezini kendisi değiştirmek istiyordu. Altını silmeyi da tam tersini yapıyor, alttan üste siliyordu 1 2 kere uyardım sonra kizdim napıyorsun enfeksiyon olacak die. Altını ben degistirdigim zaman gelip ellerini uzatıyordu sanki benim kizim onun bebegi ve ben onun işini yapıyorum gibi. Hâlâ da öyle. Kızımın hayatında benim rolümü çalmak istiyor kayinvalidem. Sevsin canım ama abartmadan. Kızımın bir tek annesi var o da benim. Yanı ben rahatsız oldugumu yüz ifadelerimden anlamaz mi insan. Inadina daha beterini yapıyor. Bu sefer de çok basit ve sinirlenmeye gerek olmayan şeyler de gözüme batıyor. Işte o bizde kaldığı 1 ay içinde ne kadar seviyorsam hiç sevgi kalmadı tam tersi. Bence o kadın bizi rahat bırakmalıydı. Yardımına ihtiyaç olduğunda isterdim. Ama şimdi ihtiyacım olsa da yardim istemiyorum hiçbişey anlatmıyorum gelmesin diye.
(278 puan) tarafından
Allah yardımcım olsun ozmn çünkü senin kaynanan yaptığı şeyleri benm kaynanam da benziyor o kapasitede yani
Sırf esim için kalıcam ilk bebeğim o da diyor biraz öğren eve geçeriz
(872 puan) tarafından
Benimki de öğren annemden annem tecrübeli falan diye sınırımı hep bozdu. Onun tecrübesi 40 yıl önce olmuş ve şimdi herşey değişti bebek bakımında. Ilk günler sütüm gelmiyordu kulak etlerimi yedi kadın autun gelmiyor mu niye gelmiyor acaba gelmicek mi diye. Kim ararsa herkese anlattı gelinimin sütü yok diye. Sonra dedim anne senin sütun hemen mi geldi dedim. 40 yıl geçti hatırlamıyorum diyor. Düşünmüyor moralini bozuyorum stres yaptırıyorum diye.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 243 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Naremmm (141 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 473 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tulay. 123 (54 puan) tarafından soruldu

412,578 soru

12,421,495 cevap

45,249 kullanıcı