0 oy
136 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (810 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba Hanımlar Ramazan geldi malum biraz hazırlık yapıyorum buzluk için sahur için börek yapacağım hazır yufka ile tabii:) pişirerek mi buzluğa atayım yoksa pişirmeden mi sigara böreği değil bu arada normal bildiğimiz su böreği tadında , sizler ne gibi hazırlıklar yaptınız fikir olsun?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(810 puan) tarafından
Kızlar??????????
-Reklam-
0 oy
(547 puan) tarafından
Ben buzluğa iki çeşit börek yapıyorum,ikiside pişirmeden canım. 

 

(810 puan) tarafından
Pişirmeden soslayip hazırlayıp atıyoruz dimi
0 oy
(4,071 puan) tarafından
Pişirerek atabilirsin gayet taze oluyor ısıtıp yersin sahurda ugrasman gerekmiyor
(810 puan) tarafından
Pişirerek bozulmaz değil mi
(4,071 puan) tarafından
Yok bozulmuyor ben çok yaparım
0 oy
tarafından
Ben pişirmeden atarım buzluğa 
(810 puan) tarafından
Pişirmeden soslayip hazırlayıp atıyoruz dimi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 535 göst.
17 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 493 göst.
12 Eylül 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Prenseslem (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 704 göst.
0 oy
4 cevap 179 göst.

406,332 soru

12,182,983 cevap

36,685 kullanıcı

...