0 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından
Ben diyetteyim 21. Günün şekersiz paket gıdasız ve ekmeksiz. 6 kilo verdim. Bu saatte canım çok çiğköfte istedi acaba yesem diyetim bozulur mu aralıklı oruç yapıyorum ayrıca

4 Cevaplar

0 oy
(11,761 puan) tarafından
Nasıl becerdin 21 günde 6 kiloooo
(88 puan) tarafından
Bacım aralıklı oruç yapıyorum 21 günün 4-5 günü tek öğün beslendim ama canım bir şey istemediği için diyetten değil. Geri kalan günler iki öğün bir ara öğün yaptım genelde sabah öğlen yedim akşam hiçbir şey yemedim 5 ten sonra. Sıfır şeker abur cubur ve ekmek yok hiçbir şekilde. Şekeri meyveden aldım sadece kahvaltıya meyve ekledim hep muzdur kayısıdır ara öğünde elma yedim bu kadar
(11,761 puan) tarafından
Açlık kaç saatti canım teşekkür ederim bu arada mutlaka deneyeceğim çiğlçfteye gelirsek hiçbir bilgim yok ucundan az ye :)
(88 puan) tarafından
Canım benimki 11-6 ydı sabah en erken 11de yiyordum akşamda en geç 6da yiyordum o süre aralığında hiçbir şey yok. Birde sirkeli su içiyorum sabahları karıştırıp. Öğlene kadar filtre kahve vela türk kahvesi. 11de yiyorum sonra acıkırsam 3-4 gibi yiyordum yoksa akşam 6da yiyordum
-Reklam-
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Şey gibi olmuş hocam sakız çiğnemek orucu bozar mı :D çok canın çektiyse ye ama diyette bozulur aralıklı oruç da bozulur :D ben şahsen bu saatte çiğköfte yesem gece mide yanmasından uyuyamam
(88 puan) tarafından
Ben 99 kiloydum 93 e düştüm fakat boyum 1.76 normalde de 99 asla göstermiyordum şuan 93 de göstermiyorum en fazla 85 gibiyim boyum uzun olduğu için. Bi duraksadım bir anda verince ama kabak detoksu yapacağım diyetisyen arkadaşımın önerdiği 3 günlük o iyi gelirmiş duraksamaya
(10,507 puan) tarafından
Evet vücudu şaşırtmak gerekiyor arada detoksla. Boy olunca kilo göze gelmiyor zaten
(88 puan) tarafından
Hedefim 75 kilo 18 kilo daha vermem lazım
(10,507 puan) tarafından
Bu istikrarla gidersen verirsin inşallah. Benimde vermem son beş kilom var ama çokda üstüne duşemiyorum.
(88 puan) tarafından
Benim verecek 5 kilom olsa tek öğün yaparım dayanmaya çalışırım ideal kiloya yakın kilolar anca yemeden verilir bence. Bende yemeyecektim ama benim verecek kilom çok arkadaşım duraksama dönemine girersin direk dedi
0 oy
(14,364 puan) tarafından
canım bazen kendine ödül vermen lazım sonrasında abartmam ona göre dilkat ederim diyorsan ye. 
(88 puan) tarafından
Canım kendime hafta sonu bi kısır yapacağım en iyisi en kalorisizi
0 oy
tarafından
1 kereden birşey olmaz diye diye aldıkya bu kiloları yeme bacım sonda ödül yaparsn
(88 puan) tarafından
Yemedim bacım şükür ki isteğim geçti bi.kahve içtim

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 418 göst.
17 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Goncagull (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
21 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde EbruColak (1,239 puan) tarafından soruldu

414,101 soru

12,462,924 cevap

46,796 kullanıcı

Kategoriler

...