0 oy
140 göst.
Aile kategorisinde (2,530 puan) tarafından
6 aylık olduk ama korkuyorum ya +6 ay pankek tarifi falan var ama nasıl yiyecek onu boğazında kalmaz mı ya korkuyorum birde dişi yok ki nasıl yiyecek 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende çok korkuyorum 8 aylık ama aklim gidiyor çatalla az ezip veriyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
5+10 günlük başladım yiyor suanlik pankeklere falan geçmedim geçince bilmiyorum ama korkunc
0 oy
(25,224 puan) tarafından

Emin ol korkmayan yok:) koskoca insanların bile boğazına neler takılıyo görüyoruz.. Her zaman dikkatli olmak lazım şuan tutabileceği yumuşak şeyleri ver damağıyla ezer

0 oy
(2,471 puan) tarafından
Bizde 8 aylık ız bnde öle eze eze veryrm yada daha kücük. 
0 oy
(842 puan) tarafından
9 aylık daha da korkuyorum ezip ezip öyle veriyorum hep
0 oy
tarafından
Pankek zaten yumusak oluyo canm ilk baslarda minik minik ver yiyebildikce miktari artirirsin 6 aylik bebekten cok bi beklentin olmasin tadım seklinde ilerle 8 aydan sonra duzene giriyo zaten ama o zamana kadar taneli vermeye devam et ve blender kullanma en fazla catalla ezip ver ki cigneme kasları gelissin
0 oy
(3,049 puan) tarafından
Damaklariyla eze eze yiyebiliyorlar. Illaki boğazında kalicak yeri gelicek tıkancak kusucak vs.ama böyle böyle alışıyorlar. Senin sakin kalman lazim. Bir de ilkyardım videolarina bakabilirsin. Benimde en korktuğum süreçti. Gerci 22 aylik oldugu halde esim hala korkar. Farkli birseyde onu yemese mi boğazında kalirmi der hemen. Ben olsun yesin derim. 
0 oy
(4,174 puan) tarafından

Tabiki ellimle hep kontrol ediyofum her karşîgı:ermm:

0 oy
(7,793 puan) tarafından
Sen onlara bakma yoğurtla başlasebze püresi en son meyve püresi şeklinde ilerle
0 oy
tarafından
Yemin ederim bennnn...... Sırf bu korkuya nasıl.vericem diye korkuyorum 5 aylık doktor 5.5 ayında başla dedi ama korkuyorum yutamaz yapışır ters gider falan diye 
0 oy
(11,204 puan) tarafından
Bende korkarak hayatımın hatasını yaptım 18 aya kadar herşeyi ezerek püre halinde yedi katı pütürlü hiçbirşey yiyemedi yeni yeni alışıyor 20 aylığız hala pilav makarna yerken öğürür

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
12 cevap 193 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 226 göst.
28 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 101 göst.
6 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu