0 oy
297 göst.
Aile kategorisinde (13 puan) tarafından
Kaynanamla ilgili göbek fıtığı vardı öyle acılı değildi dışındaydı benim de doğumuma yakın ameliyat oldu dikişleri dışında yok şu geliyomus da hastaneye gitti yatirmislar benimde erken doğum riskim var son ayda onun yüzünden kontrele götürmüyo eşim beni cuma günü hastaneden onu getircekmis kızları var onlar getirmiyo bide ameliyatını benim doğumuma yakın tarihte ettirdi 20 senedir yeni aklına gelmiş sanki ben ve çocuğum degersiziz gibi cumaysa başka güne al diyo randevunu benden kan geldi gittim son aylar zaten sık sık hastaneye çağırıyolar ben yine ayda bı gidiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendin gidemiyor musun? eşini bekleme eğer imkan varsa.
(13 puan) tarafından
Kendim biyere gidemiyorum göndermiyo
(13 puan) tarafından
Kendi aileme dicem götürmezse
tarafından
bugün kaçıncı oldu bu göndermiyor izin vermiyor postu okuyuşum. Allah sabır versin size. Bir an önce kendi kazancınızı elde etmeni dileğiyle. Ailene söyle gitmemezlik yapma.
(1,952 puan) tarafından
Bende onu diyecektim, göndermediği yerde hastane. Bilmiyorum böyle şeyler için izin alındığını. Aile ve önemli acil durumlar için izin alınır mı hiç. Ben gidiyorum haberin olsun, bitti. Gittiğim yerde disko bar değil sonuçta.
(6,247 puan) tarafından
Göndermiyor... Böyle erkeklere ayar oluyorum kadını kısıtlamak , yasak koymak, izin vermemek ne ya sen kimsin yani ? Canım eğer seni o gün kontrole götürmeyecekse ben kendim giderim o zaman de. Tehlikem var erteleyemem randevu ile bakıyor doktor de.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay sinir olurum böyle insanlara. Aslında o kadar ilgi meraklısı ki, başkasının ihtiyacını arka pilana atmak için kendini öne atar.Benim de sağlık sorunları için ihtiyacım vardı.Annem yardım ederim biraz dedi.Babam gitti hemen amaliyat oldu. Sığortayla olsaydı noçurdu yani. Annemin elinde avcunda bişey kalmadı. Bekliyom öyle.
0 oy
tarafından
Kıskanç kadın ya
0 oy
(217 puan) tarafından
Sen kendın gıt taksıye bın olmaz mı baglı mısn adama gıtısn anasının yanına
0 oy
tarafından
Eş mi almışlar köle mi belli değil dünya bu tiplere güzel. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
30 Mart 2022 Aile kategorisinde aycanazz (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 285 göst.
0 oy
5 cevap 112 göst.
0 oy
5 cevap 290 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gonulgungor (238 puan) tarafından soruldu

378,379 soru

11,325,735 cevap

34,778 kullanıcı

...