Iyy aksamlar tatli anneler vede anne adaylari size sorum suki biz artik 5.5 aylik olduq ek gidaya gecmek istiyorum nerden baslicamida bilmoyorum gercekdende yardima ihtiyacim var tadimlik olarak ne yesem tadiriyorum ama artiq bende baslamaq istiyorum ek gidaya gecenlerde 2 tane cici bebe verdim onun haqqinda arasdirdim hem iyy dediler hem de kotu guya bebekler yese mideleri sisiyormusbu gercekmi korduģumdan veremedim neyse siz bana yardimci olursaniz cok sevinirim
Ben cam rendesinde rendeleyip elma armut onları veriyorum.. bir iki tane bebe bisküvisi ile bir parmak kalınlığında muz ezip veriyorum. Yumurtanın sarısı ile labne peyniri karıştırıp veriyorum.. yoğurt yemeyi çok seviyor.. İlk 1 hafta yoğurt ve diğer besinleri tadım olarak geçti..ikinci haftadayiz yukarıda yazdıklarımı yediriyorum . yalnız vereceğin şeyleri önce biraz tattır baktığım ertesi güne herhangi bir alerjik durumu yok ondan sonra çoğaltarak vermeye başla.. onun yiyişini görmek acayip keyifli bir şey İnşallah siz de sorunsuz bir şekilde devam edersiniz ))
1,487,558 soru
24,317,638 cevap
345,145 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın