0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
tarafından kapalı
KIZLAR MERHABA 6 AYLIK EVLİYİM 4 AYLIK HAMİLEYİM AŞK EVLİLİĞİ YAPTIM EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM EŞİMİN BENİ ÇOK SEVDİĞİNİ HİSSEDİYORUM  1 AY ÖNCE EŞİMİN Bİ UYGULAMA KULLANDIĞINI ÖĞRENDİM TELEFONUNA BAKERKEN BANA ÇOK KIZDI BAKMA FELAN DİYE İÇERİĞİ BİR AŞKIM AÇIK SAÇIK KADINLAR +18 ŞEYLER NEYSE DEDİM SİNEYE ÇEKTİM TABİ BİRAZ TRİP ATTIM SONRA AFFETTİM HAMİLELİKTEN DOLAYI ÇOK YORGUN OLUYORUM TABİ BİDE ÇALIŞIYORUM ERKEN YATIYORUM VE EŞİMİN BENİ ALDATTĞINI GÖRÜYORUM RÜYALARIMA PSİKOLOJİM BOZULDU SANKİ KIZLAR NAPA BİLİRİM YOL GÖSTERİN 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Kötü bı durum canım ne diycemi bilmiyorum eşinle konuşmayı dene istersen bu konuyu aç 
(52 puan) tarafından
nasıl konuşayım yani ne demem gerek
(1,421 puan) tarafından
Açık açık şöyle telefonunda böyle bir şey gördüm bu nedir neden böyle bir şey geldi sana sor eğer bunu soramiyorsan gebelik uyguladı da bı soru vardı bı baskasinin sorunuymus gibi sor ona bi erkek neden böyle yapar felan ama muhakkak konuş ben hiç dayanamazdim için içimi yerdi burda bile soru görünce diyorum nie erkekler böyle yapar felan diye inşallah kötü bir şey yoktur daha evliliğiniz de çok yeni
(52 puan) tarafından
evet o şekide sorabilirim çok yoruldum bide mesleğinden dolayı sert birisi bende tam duygusalım rüyalarım sanki gerçek gibi
(1,421 puan) tarafından
Bende çok duygusalim balığım herşeye oturur ağlarım bide hamileyiz ekstra oldu herşey o yüzden çok iyi anlıyorum ama meslekle alakası yok hangi mesleği yaparsa yapsın kapıdan içeri girince o bı eş baba
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 315 göst.
6 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Birgaripana (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 698 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 817 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy