0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

23 günlüğüz,bebeğim çok ağlıyor sancısı var sanırım bilemiyorum. Kucağımda uyuyor yatırınca iki dakka sürmüyor geri uyanıyor ve durmuyor. Uyuyana kadar anam ağlıyor:( var mı çözümü? Biogaia diye bir damla kullanıyorum buarada . 

7 Cevaplar

0 oy
(659 puan) tarafından
Biogaia gaz damlası değil bağırsak düzenleyici yanında gaz damlaları ile destekleyebilirsiniz kolikten öte sancısı oldugu için uyumuyordur
(24 puan) tarafından
Aaa öyle mi :/ ben gaz için kullanılıyordur zannediyordum . Doktor önermişti hastanede
(659 puan) tarafından
Yenidoganların hepsine öneriyorlar canım ama gaz damlası değil biogiai. Sancı çektigi için sürekli emmek ister emerse rahatlayacağını düşünür ama emdikçede daha çok gaz birikir ve sancı dozu artar. Ilık banyo, banyodan sonra yag masajı gaz masajları deneyin iyi gelecektir. Allah yardımcımız olsun bendede var 2aylık
-Reklam-
0 oy
(11,899 puan) tarafından
Biogaiayla bir damla beraber kullanmıştım çok iyi geldi adını hatırlamayadım ama, ağlama sebeb igaz sancısıdır her ne kadar yok çıktı destekte ağrısı olabilir beyaz gürültü dene canım 
(24 puan) tarafından
Beyaz gürültüyü açmıştım ama işe yaramamisti :( emziriyorum sancısından doymuyor gibi saldırıyor resmen .
0 oy
(4,592 puan) tarafından
Gazını her emzirmeden sonra cikariyormusun canım karnina gaz masajı yap YouTube dan bakarak 
(24 puan) tarafından
Çıkarıyorum gazını biraz yatiriyorum sonra kaldırıp alıyorum gazını daha çabuk çıkıyor,emzirme sonrası hemen almaya kalkınca çok sürüyor. Masaj da yapmaya çalışıyorm amaa
0 oy
(158,408 puan) tarafından
daha bugun dr konustum koliklik gaz hepsi dogumdan snr 3 haftada baslar dedi
(24 puan) tarafından
Bir haftadır falan böyle . Erken başladık sanırım :(
(11,899 puan) tarafından
2 hafta çocuğu uyandıramıyorduk biz çok rahattı 2 hafta 3. Hafta oldu susmak bilmedi gece gündüz ağladı dediğin doğru :(
(158,408 puan) tarafından
aynen dr 3.hafta baslar gaz ve koliklik dedi bizimde 2.haftamiz bakalim nolcak
(24 puan) tarafından
Ben de diyordum ohh kolik olmadı uslu bebek oldu amaa :D
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Nurse veya zinco gaz damlası ile biogaia destekleyin sürekli gaz masajı yapın kucakta uyumak istemesi normal yeni doğdu ve bildiği tek şey senin kokun.. 40 gün ben oturarak uyudum resmen.. Sonra yavaş yavaş toparlar.. 
(24 puan) tarafından
Annem yanımda şuan kırkı çıkana kadar. Hep kucağında laf vermeye çalışıyor dursun diye şekilden şekle sokuyor durmuyor . Kucağa alıştı resmen diye korkuyorum. Peki senin bebiş senle uyumaya alıştıktan sonra düzeldi mi ,kucağından inince uyuyormu?
(6,086 puan) tarafından
Evet şuan alıştı az buçuk 40tan sonra memede uyumasına izin vermedim uykuyla uyanıklık arasında aldım ya ayağıma ya beşiğine ninni söyleyerek hafifçe salladım uyudu şuandada öyle yani 10 dkda uyumuyor bazen yarım saat sallıyorum ama kucağa ağlamadıkça almıyorum..
0 oy
(632 puan) tarafından
Oncelikle gecmis olsun ben gercek bir kolik bebegi annesiydim. Turkiyede cogu cocuk doktoru bile ne yazik ki gercek kolik nedir bilmiyorum. Kolik bebek gazli bebegk degildir. Bu arastirmalari 50 yildan fazla sure once yapan yabanci doktorlarin tezlerini okuma imkaniniz varsa arastirin. Kolik bebek sebepsiz aglar. Gunde 3 saatten fazla ve haftada 3 gun bunu yapiyorsa sakjnlestirmesi cok zorsa genel olarak gerginse muhtemelen koliktir ama bunun anlasilmasi icin doktorun bebeginizin hicbir saglik problemi olmadigini teyit etmesi gerekir
(24 puan) tarafından
Evet sakinleştirmek cok zor . Günde en az 3 saat sürüyor evet belki daha çok . Emziriyorum uyuttum derken yatınca geri uyanıyor ,iki dakka uyuyor belki ,korkuyor uyanıyor gibi ...Ben gaz sancısından mıdır diyorum bilmiyorum:(
0 oy
tarafından
Bol bol kimyon kaynat iç bebegede 1 çay kaşığı ver keser inşallah çok faydasını goruyom biz
(6,086 puan) tarafından
Bebeğe kimyon içimek faydalı değil. Lütfen kendiniz için sütünüzle geçsin
tarafından
Doktoruna bı sor istersen gaz damlalarının içinde zaten kimyon var öyle gaz çıkartıyorlar
(24 puan) tarafından
Kimyon çayı yaptım ama acı oldu vermedim kıyamadım :/
(6,086 puan) tarafından
Kimyon özü var bebek için ayrıştırılıyor sizde onu araştırın

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
4 cevap 287 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 158 göst.