+3 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar   sadece bir gün içersinde şaka yapmazsanız bi şey kaybetmezsiniz   diğer günler de  yapın bence şakalar ı

image

image

image

17 Cevaplar

+1 oy
(45,048 puan) tarafından
Banada çok saçma geliyo 
tarafından
Valla gerçekten de saçma   baya baya saçma  hem de
-Reklam-
0 oy
(3,664 puan) tarafından

1 nisan şakaları kaldı mı ya saçma sapan bişeydi zaten 

Rasûlullah ﷺ şöyle buyurdu:
 “Şakadan bile olsa yalan söylemeyen kimseye cennetin ortasında bir köşk verileceğine kefilim.”    (Ebû Dâvûd, Edeb, 7).
tarafından
Kalmış valla az önce kı bayan eşime nisan bir şakası yapacam hamileyim diye yazmış ona ve onun gibi düşünenler  de var eminin tek o değildir  yorumlarda da varlar  ben de yapcam diyen bilw nerdeyse
(3,664 puan) tarafından
Yalanı sevmem yalanlı şakadan da hiç haz etmem bu yüzden, hele ki öylesi ciddi biseyi hiç diyemem karşımdakini de düşünürüm. Tercih meselesi ne diyelim
tarafından
Aynen. Katılıylum
0 oy
tarafından
Hiç sevmem 1 nisan şakalarını yaşadığımı anlatsam zaten şaka gibi dersiniz:D
tarafından
Aahhhaha. Aynen bu yaşımıza kadar şaka gibi yaşamısız zaten
tarafından
Hiç sorma canım herşey yolundaymış gibi bi şakamız eksikti
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Evet bizim milletimizde sazan gibi atliyor herseye hiristiyandan farkımız ne kaldıki resmen onlar gibi yasiyoruz iste 
tarafından
Hiç deme. Bu gün sadece bir i yıl başı mış anneler günü sevgikiler günü  babalar günü  vs vs  bi. Ton hepsinin altında başka başka sebebler var   ve bence doğum günü de  bunlar a. Dahil gerekmez  günlerden
(7,444 puan) tarafından
Ailemde bunlarin hicbiri kutlanmaz esimin taraf dogumgunu kutluyor bana görede gerksiz ama iste
tarafından
Bence de saçma  bana göre  doğum günü de şöyle olabilir mantık en annem e derim   ilk defa   karşılaştık bu gün benim dünyaya gelmeme vesile oldunuz  allah razı olsun filan gibi en güzel i bence
0 oy
tarafından
Kız boşverin şakayı ben dogdum  ben ben dogdum
tarafından
Ahahahah Ailenle birlikte sağlıkla yaşa canım bir gün değil hergünün değerli olsun
tarafından
Amin amin amin amin amin
0 oy
(15,928 puan) tarafından
Saçmaninda otesiii .... 

Bugün hazır olunn 1 Nisann postlarina ☺️
0 oy
tarafından
Normal günde de şaka yapmam bugün de de yapmam çok saçma
0 oy
(4,020 puan) tarafından
Benim için de çok saçma bi gün... ne yaparım ne de yapılması hoşuma gider 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ya inanir mısın bu yazıyı okuyana kadar şaka aklıma bile gelmedi hep saçma gelmişti zaten şehit olanlara Allah'rahmet dilerim teşekkürler bu güzel paylaşım için
tarafından
Bilmeyenler vardır mutlaka diye paylaştım bi kişi yanlış mış.  Ben bilmiyodum  allah razı olsun birisi vardı o   paylaşımın dan görmiştüm artıl ben de  yapmayım dese bana çok çok çok yeteer. Canım. Bi kişi dönse. Hatasında. O bile kafiii <3
0 oy
tarafından
Saçma bişey bunları olgun insanlar yapınca daha saçma oluyor küçükken bilmezdik yapardık bu büyüklere noluyor anlamıyorum yada daha olgun degiller şaka yapımmmmm ne yani ://
tarafından
Valla diğer  günler de  de uygun değil. Yalan a dönüşüyorsa  ama. Yani diğer günler de yap illa ki şakalaşacaksan da
0 oy
tarafından
Hala 1 nisan sakasi yapan varmi yaa demodeleşmedimi
tarafından
Demodeye gelene kadsr canım daha birçok neden  nasıllar var valla
tarafından
Valla oyle bende sebebini bildigim icin asla yapmam
0 oy
(246 puan) tarafından
Aklımda ramazan oldugu için 1 Nisan olduğunu bile unutmusum
0 oy
tarafından
Evet canm ben biliyorum.  Benim doktorum o yüzden demiştik sezeryan günü 31 mart olsun 1 nisanın anlamı iyi değil 
tarafından
Çok iyi yapmış valla. Afferin ona. Da
0 oy
(126,259 puan) tarafından
bilmiyodum ben 
tarafından
Zaten bilinmediği için   basit bi şeymiş gibi    oluyor bilmeyen  hadi neyse öğrenip hala yapmaya devam edenler bile va  bana ne ondan diye
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Bırak bir günü normal zaman da bile şaka yapmak dogru değil. Peygamberimiz şakadan bile olsa yalan söylemeyin demiş.
0 oy
(11,215 puan) tarafından
biliyorum ben hile gunuymus
0 oy
(9,587 puan) tarafından
1 nisan oldugu postuna gorunce aklima geldi :)) 
tarafından
Ben de bi kaç  değil bir çok kişi de burda. Nisanbir  şakası ne yapcanız  postlarını. Gmrünce. Birilerinin olaylardan haberleri olmadığını. Düşündüm için paylaştım. Umarım ulaşmışım dır da bi kesim e

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 254 göst.
7 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavanta... (245 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 459 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 603 göst.
7 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 512 göst.

407,661 soru

12,237,023 cevap

36,931 kullanıcı

...