0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bime mama sandalyesi almaya gitmiştim bir bayan eşiyle birlikte benden öndeydi. Bime girdik önce ben farkettim mama sandalyesini ve aldım bayan biz alacaktık onu sizden ondeydik dedi. Ben de bıraktım. Şimdi o mu haklı durumda ben mi bir tane vardı. Birakmasamiydim

15 Cevaplar

0 oy
(678 puan) tarafından
Bırakmasaydınız tabiki sizden önde olabilir kim görürse o alır bayanda nekadar saçmalamış e

bu karışıklık olmasin diye sıra oluyor herkes sonra içeri giren istediğini kapar sıra diye bisey yok ki haksızlık etmiş 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen haklısın tabiki şans işi bu kim alır kim kaparsa yani o zaman oda başka bişey bakacağına sandalyeyi alsaydı direk 
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Bırakmamanız gerekirdi önce kim görürse o alır 
0 oy
tarafından
Bırakmasan iyiymiş ama nasip kısmet bide öyle düşün 
0 oy
(1,362 puan) tarafından
Keşke bırakmasaydın senin hakkınmis. 
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Sen almışsın zaten neden bırakıyorsun önde olabilirler ürünler ilk girinler için değil ki 
0 oy
tarafından
Sizden önde olmaları bir şey ifade etmiyor, hızlı olan kazanır.neden bıraktınız ki 
tarafından
Bı saflık var zaten üzerimde yaklasik bir ay once babamı kaybettim hamileligimin son ayları uyguna gelmişken alıyım dedim ama kafa yerinde değil bilinçsiz alışveriş yapıp geldim
tarafından
Yaa basınız sağolsun.bosverin demek onlara kısmetmiş,bebek ek gıdaya geçene kadar daha çok gelir o zaman alırsınız
0 oy
tarafından
Daha neler. Sıra meselesi değil ki bu. Kim önce alırsa onundur. Yanlış yapmışsın
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Onu söyleyen orda seninle tartışırdı da çirkef ya önde olabilir ama sen almışsın ne alakaysa siniiir. Keşke bırakmasaydın sen.
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Sirada onde olan icei once gelir ama ilk kim aldiyda o akio gider ne sacma konusmus.
0 oy
(8,867 puan) tarafından

Az dişli olin kiz ne biraktin ben olsam kafasini kirarim orda :)

0 oy
(6 puan) tarafından
Ben olsam bırakmazdım sonuçta sırayla alışveriş yapılan biter değil e o zaman kasa da ben sizden önce geldim deyip önünüze mi geçecek 
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Valla önce kim alırsa onundur
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Ne alaka senden önde önce alan sensin keşke bırakmasaydın 
0 oy
(101 puan) tarafından
Almışsın bırakmasaydın keşke öndeyse alsaymış senden önce

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 871 göst.
27 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hilall699 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 578 göst.
21 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,129 göst.
11 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 403 göst.

Kategoriler

1,440,298 soru

23,678,034 cevap

310,062 kullanıcı