0 oy
459 göst.
Aile kategorisinde (63 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Çok üzgünüm kırgınım fikirlerinize ihtiyacım var. Dün çok üzüldüğüm bi olay yaşadım. Çok üzüldüğüm zaman bayılmalarım oluyor. Kalp ritim bozukluğum var sanırım aşırı stres tetikliyor gözüm kararıyor yığılıyorum. Neyse eşimin hiçbişeyden haberi yoktu. İçerde halının üstünde oturmuş telefonda konuşuyordu. Mutfağa gireceğim sırada yığıldım. Bilincim yerinde fakat gözlerimi açamıyorum, vücudumu hareket ettiremiyorum, tepki veremiyorum. Ellerim bacaklarım karıncalandı yaklaşık 2-3 dakika bekledim öyle. Sonra toparlanmaya çalıştım kalktım elimi yüzümü yıkadım gittim yatağa uzandım uyuyakalmışım. Bunlar yaşanırken düştüğüm yer eşimin en azından başımı görebileceği bir pozisyon. Ben görüp umursamadığını düşündüm . Uyandıktan sonra berbat hissettim ağlayarak uyandım. Yanıma geldi şarkı türkü söylüyor hiçbişey olmamış gibi. Ne oldu sen niye ağladın falan diyor. Öpüyor falan. Dedim sana diyecek hiçbişeyim yok yazıklar olsun sen insanlığını kaybetmişsin. Ne oldu ne yaptım diye soruyor şaşkınlıkla. Konuyu anlattım başladı yemin ederim ben görmedim duymadım telefonda konuşuyordum görsem kapatır gelirdim yanına diye. Nasıl görmedin ya oturduğun odanın kapısının önüne düştüm dedim görmedim diye yemin ediyor. Sonra kesin görmemişsindir diyince sinirlendi ben yalan mı söylüyorum diye bağırış çağırış çok kırıldım kalkıp evden gidecektim engel oldu şuan konuşmuyorum. Bilmiyorum. Görmemiş olabilir mi? Hiç aklıma yatmıyor ama peşin hüküm vermemeli miyim? 

21 Cevaplar

0 oy
(3,862 puan) tarafından
gormemistir canim ya , gorse gelmez mi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence abartmış sın durumu tek bı olaydan neler demişsin adam umursamasa zaten ne sana laf anltr ne uğrar canm
0 oy
tarafından
Bence yanlış yapmışsınız yani tamam üzüldüm dusmenize ama gitmemiş olabilir ki benfe görmedi yani görse en azından daha kötü bisey mi oldu diye Bi bakma ihtiyacı hisseder Di yani birden düştüğünüzde yada ses verirdi bence boşa kirmissiniz esinizi
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Bence görmemiştir canm görse elbette gelir yardım eder 
0 oy
tarafından
Taş olsa gelir kız abartmivsin
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Görmemiştir cnm. Beni eşimde bi işle uğraşsın ben yanında bişiler söylerim beni hiç duymaz. Böyle demiştim ya diyorum ne zaman dedin diyo. 
0 oy
(11,295 puan) tarafından
Görmemiş olabilir kuzum erkeklerin geneli bakar kör ve duyar sagirlardan öyle bisi olsa insan düşmanı olsa kalkar bakar alınganlık yapma 
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Bu sık yaşadığınız bi durum diğer bayılmalarınız yığılmalarınızda gelip yardımcı oluyorsa gerçekten görmemiştir. Genel olarak tavrı buysa haklısınız. Geçmiş olsun çok
(63 puan) tarafından
Geçen sene çok sık yaşanıyordu bu. 7-8 aydır hiç olmuyordu gayet iyiydim. Eşimle evliliğimizin ilk yılıydı geçen sene ve ben bir kavgada olmasa diğerinde mutlaka bayılıyordum. Hep ilgilendi sağolsun ama birinde çok net hatırlıyorum çok fena tartıştık ben nefes alamamaya başladım yığıldım yine ve bana kalk boşuna rol yapma demişti sonra da beni öyle bırakıp gitmişti evden. Tabi sonra özür diledi sinirle yaptım falan dedi ama ben çok kırılmıştım. Dün ki tavrında o günü tekrar yaşadım sanki. Sanki ben oyun yapıyorum da ilgilenmesi gerekmiyormuş gibi davrandı. Halbuki benim o hale gelmeme neden olan şeyin eşimle hiç bir alakası yoktu. Bilmiyorum gerçekten aklıma yatmıyor oturduğu yere oturup bakıyorum şuan ve görmemesi imkansız.
0 oy
(4,651 puan) tarafından
Görmemiş olabilir erkrkler sanırım genelde böyle. Bakar kör duyar sağırdır. Hele hele Bi işle meşgullerken 2.bir şeye asla dikkatlerini vermezler. Çok tepki göstermen olayın senin sağlığınla alakalı olması. Yoksa normal günlük rutinde bişi olsa bu kadar tepki göstereceğini sanmıyorum. 
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Bence sen abartmışsın canım düştükten sonra toparlanma kısmında en azından seslenden adam anlardı. Görse elbette gelir bir bakar ilgilenirdi adam. Kendi kendine olayı büyütmüşsün kurulup adama patlamışsın.
0 oy
(7,690 puan) tarafından
Doktora gittinmi sanirim panik atagim var diorsunda bide belki gormemistir ve sen bayildiysan dustuysen bilincin gider esinin seni gordugunu nerden anladin ?????
(63 puan) tarafından
Bilincim gitse bile geri geldikten sonra insan nerde yattığını görür değil mi? Eşimin beni görüp göremeyeceğine kalkıp bakarım. Ki ben bilincimin kapanmadığını söyledim. Hiç bir zaman kapanmıyor daha önce de yaşadım. Farklı birşey bu. Duyuyorum ama tepki veremiyorum . Kalkmak istiyorum hareket edemiyorum. Sadece bedenimdeki uyuşukluğun geçmesini beklemek zorundayım. Ellerim kollarım bacaklarım karıncalanıyor hareket ettiremiyorum. Biri dokunda hissetmiyorum. Yani beynin değil ama bedenin kendini bırakması gibi birşey sanırım. Uzun zamandır olmuyordu dediğim gibi dün yaşadığım olay tetikledi.
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Bence gerçekten de görmemiştir yoksa noldu snaa demez kendini anlatmaz
0 oy
tarafından
Gerçektende görmemiş olabilir 
0 oy
(4,983 puan) tarafından
Okadar vicdansız merhametsiz bir insan degildir canm
0 oy
(880 puan) tarafından
Canım görmemiştir ya görse hemen gelirdi bak ben eşimle tartışmıştım küstüm konuşmuyordum ertesi gün agrım çoktu yere yığıldım kısa kısa geldi ambulansı çağırdı oğlumu giydirip peşimden geldi yani ne durumda olursak olalım iş sağlık olduğunda emin ol yaparlar 
(63 puan) tarafından
Bilmiyorum canım. Ben bunu geçen sene çok sık yaşıyordum. Evliliğimizin ilk yılıydı. Zaten en ufak kavgada tartışmada elim ayağım titrer benim vücudum yığılır. Her yaşandığında gelip yardımcı oluyordu sağolsun. Bir gün çok fena tartışmıştık yine yığıldım ve bana kalk rol yapma dedi. Benim bilincim yerinde duyuyorum. Ama cevap bile veremiyorum. Felç iniyor sanki. Beni öylece bırakıp gitmişti . Sonra özürler diledi ama ben o günden sonra tamam dedim kendini koyvermek yok çünkü insanlar rol yaptığını düşünecek kadar çirkinleşebiliyorlar. Fakat elinde olan bişey değil insanın. Dünki olayın eşimle veya benle bir alakası yoktu istemsiz çok üzüldüm. Eşimin tepkisi bana kalk rol yapma dediği günü hatırlattı. Bu yüzden çok kırıldım sanırım ve görmedim demesine inanamadım. Ha ben zaten kimsenin yardımını beklemiyorum. Bu bana çocukluğumda da olurdu. Bi kaç dakika içinde toparlanıp kendime gelirim ben. Ama eğer gördüğü halde görmedim diyorsa o an gerçekten aman neyse birazdan kendime gelir diye düşünmüşse yazıklar olsun. Bu insanlığa sığmaz. Bilmiyorum.
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Bence gördü bilerek yanına gitmedi 

Koca bişey yere düşerde duymazmi telefonda bile konuşsa düşme sesini duyar

Birde kafan kapıdan gözukmus 
(7,948 puan) tarafından
Yangına kürekle gitme kiz sende
(2,891 puan) tarafından
Ne bileyim canım ya insan duymaz mı sesi
0 oy
(7,948 puan) tarafından
Yani eşini en iyisi sen tanırsın gelmezmiydi? Niye eşine inanmıyorsun anlamadim bence abartmissin 
0 oy
(8,328 puan) tarafından
Erkekler telefona dustumu görmezler gormemıstır gorse gelırdı mutlaka kım umursamaz boyle bişeyi
0 oy
tarafından
Keeinlikle görmemiştir bayildigini. Görüp neden yanına gelmesin ki ? Telefonda konuştuğu için kapı kısmına bakmamıştır. Kendinde söylüyorsun 2-3 dkka sürdü diye. Kısa bir süre olduğu için dikkati o tarafta değildin. Adam haklı canım. 
Ayrıca bende önceden çok bayılırdım. Gözüm aralıklı bir şekilde ellerimi ayaklarımı görüyordum cirpinirken. Sonradan hastaneye gittim. Bir doktor kalp ritim bozukluğu var dedi. Biri sinir krizi gecirmissin dedi. Biri epilepsi(sara) dedi . İhmal etme. ❤️
0 oy
(72 puan) tarafından
Bence aşırı derecede abartmışsınız. İnsanın düşmanı bile düşse gelir kaldırır, görmemiştir büyük ihtimalle

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 514 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 350 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 674 göst.
13 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 494 göst.
6 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Şahsına münhasır☸️ (728 puan) tarafından soruldu

380,206 soru

11,382,403 cevap

34,881 kullanıcı

...