Kizlar dün gece yazacaktım ama geri sildim yazamadım ağlamaktan bilenler bilir ben kayinvalidemle yasiyorum esim cezaevinde kucuk bir dunya tatlisi oglum var sacları kıvırcık bugun esimin gorusu var dun kayinvalidem kayinbabama git cocugun saclarını hafif kestir gel dedi kayinbabam gitmis cocugun sacini sifira vurdurmus üç numaraya cocugum cok kotu olmus oyle gordukce aglayasim geliyo cok garip olmus gozumun şimdi uyanmıs bana sarılıyor surekli anne sil diyor cunku aglamadan duramiyorum cok kotuyum evet sac uzayacak ama cok morelim bozuldu boyle dusuncesizlik olabilirmi ya kayinvalidemde cok kizdi birdaha asla cocugumu gondermem
oyy kurban olurummmSen duygusal bi donemdesn esinde yaninda değıl bu sana agir gelmistir yine de onun yanında aglama uzulmesin kuzucuk boylede cok tatli uzar bida yollamassn sıkma canını
Oyyy maşallah sübhanallah kuzuma çok yakışıklı, uzar gülüm sen üzme kendini. Kıyamam ben ona ne kadar düşüncesiz bu insanlar ya sana sormadan yapılır mı. Annesi sensin sonuçta sen karar verirsin
1,486,605 soru
24,303,233 cevap
344,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın