Biz her zaman ki gibi iyiyiz çok şükür maşallah canım
Çok ilgili alakalı valla allah ondan razı olsun. Elim kolum oldu resmen bütün ev işi onda ayrıca bişiler hazırlar getirir yedirir. Ama benim eşim hamile olmadan öncede yapardı yardımcı olurdu pek bişi değişmedi sadece yemek konusunda üstüme çok geliyor o kadar :D
Eşim bana gayet sabırlı güler yüzlü herşeyi alttan alarak davranır hamilelik ile alakası yok o zaten hep öle idi ben biraz daha sinirli kırılgan biriyim o daha ince kibar incitmeden sabırla başa çıkmaya çalışır altın o öle ben de torpulendim gayet iyi geçiniyoruz Allah a şükürler olsun benim ve ailemin için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır saygısız küfürlü hiç konusmaz evleneli bir yil oldu herşeyi rica ile ister onu seviyorum
Hamile değilken nasılsa şimdi de öyle sanki hamile değilmişim gibi davranıyor biraz ağrım sancım var deyince de sanki bir tek sen doğuruyon deyip sinirlerimi bozuyor
Hamile kalmadan öncede aynı davranırdı şimdide aynı davranıyor öncede üzerime çok düşerdi şimdide aynı herşeyde yardım eder sofrayı birlikte kurariz kaldırırız evin bütün işlerini birlikte hallederiz çok anlayislidir Allah'a şükür
Zatenn düşkündü üstüme titriyodu hamile olunca dahada bi başka oldu bulaşıklara kadr kendisi makinaya diziyor maşallah :) allah razı olsun kalbimi hiç kırmıyor
Çok şükür hamile klmadan önce de böyleydi anlayışlı ilgili alakalı hamile kalınca ilgisi daha bi arttı anlayışlı aman kızlar herkes bi masallah desin yuvalaromuza nazar olmasın insanın kendi nazarı daha çok değer :)))
Bizde çocuk olunca duzeldik şuan iyiyiz çok şükür evli mutlu cocukluyuz :) ev işlerinde pek yardım etmez ama olsun hasta olduğum zaman anlayışlı olması yetiyor
Premsesler gibi :) gözümün içine bakıyo hamıle kaldıktan sonra daha da hassas.
Hİç değişmedi zaten yoğun çalışıyor yemek konusunda ne yapsam bişey demez geçen gün haftanın 3 günü makarna yaptim iki gün sonra yapacam dedim yine yapma dedi ona bi tek :D
Allah bin kere razı olsun çok merhametli ve anlayışlı ❤
Valla ailenin en beceriklisiydi onu da ben almışım :D
Çok şükür ki hamile kalmadan önce de sonrada hâlâ çok düşer üstüme .
BirlikteliğimiZn 5. Yılı ilk günden beri eşim ve ailesi prenses gibi hissettirdi kendimi suan eşim dalga geçiyor artık prensesLigi Kızıma kaptrdin artık taclandin sen artık benim kralicemsin diyor ilk 4 ay benim çok zor geçti ve hiç. Yemek.yapmadım. Sadece ise gittim ve uyudum devamli. Yemek. Bulaşık çamaşır eşim yaptı ve hala bana destek oluyor Allah razı olsun sırada şimdi perdeler i yikicaz cam silicz ben.içerden. O disardan :)))
Benim eşim dünya iyisi bi adam Allah bin kere razı olsun ondan bi dediğini iki etmez.
Eşim bana o kadar iyiydiki halende iyi prensesler gibi bakıyordu bana vala el üstünde tutuyordu halende öyle
Maşallah :))
Aynı bişey degismedi çok seviyrdum şimdi daha da çok fazlalasti diyor ikimize ait bir şeyin olması daha da mutlu ediyor beni diyor yanaklarımi Afedersin isirmaktan artik ağlıyorum birazda kilo aldım ya bana lakap takmış Poti Poti die Allah im ya =DD gelmiş dün müzik açmış gel halay cekelim dio naisl simariyor çocuk gibi ama dışarda görsen demezsin bu böyle birimi die =D
Arkadaşlar cvplariniz için teşekkürler birden içimden acaba eşleri cvplRini mi okuyor diye geçirmedim değil herkes olumlu yazmış maşallah Allah herkesin huzurunu arttirsin
1,488,482 soru
24,330,988 cevap
345,669 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın