0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
20 sinden bu yana hcg baktryrum

20 mart 52.15 

22 mart 69.88 

24 mart 57.60

26 mart 26.65

29 mart 26.8

Bu kadar küçük deger neden sfrlnmadi boyle birsey yaşayan varmi adet gibi bir kanamada geçirdiğim halde böyle biraz önce test yptim blki sifrlnmistr diye yine cift cizgi cikti yarin yine kan vericem 3 senedr dis gebelikti kimyasalı tup alimi rahim filmi klomeni catlatma ignesi uğraşıp duruyoruz su guzel gunde bnada dua edin lütfen artık sağlıklı bir gebelik geçireyim herkese hayırlı ramazanlar diliyorum iyi gceler.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sorun hakkında bilgim yok canım ama.Rabbim isteyen layıkıyla bakabilecek olan kimsenin kucağını boş koymasın su mübarek günün yüzü suyu hürmetine 
tarafından
Şu bile yeter Allah razi olsun okadar bos şeye yrum ypiyrlsrki bu gbi şeylere onm vermiyorlar ne üzücü..
tarafından
Boş ver kuzum canını sıkma doktor ne diyor peki
tarafından
Beta takibi diyor anca yein bklim ne diyecek korkum dis gebelik olmasi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim bende 6 haftalikken kimyasal gecirdiğimi ogrendim kese gozukmedi bi türlü betam her hafta git gide düşüyodu
tarafından
Dsmuyr ki canim inanki cok skkn aglmktan fenalık geldi artık dis gebelik mi dyrum yine .sagol cnim tesekkur ederim
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Benim yaklasik 2 haftayi bulmustu 5 in altina dusmesi
tarafından
Sagol canim bnim
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Ben ilk ogrendigm de kan testini vermistim dr bu degerler dusuk demisti. Sonra hastahaneye gittim 2 gunde bir kan verdim. Her gitmemde dusuyordu. Bazen cok yakin oluyordu degerler. 6.haftadan sonra tamamen bitmisti. Kese vs hic bisey gorememistik. Sen tahlillerini her zaman ayni yerde ver canm. Oyle daha iyi sonuclar aliniyo
tarafından
Tesekkur ederim canim oyle ypiyrum zaten de uzun sürdü bu sefer dis gebelik olur diye korkuyrum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 288 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Masal07 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 57 göst.
0 oy
0 cevap 19 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Y.ertan08 (171 puan) tarafından soruldu