0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (7,411 puan) tarafından
Kızlar oğlumun nisan 11 inde aşısı var ama öksürüyor balgamı var hırıltısi var burnu akiyo sağlık ocağı ateşi yoksa getirin demis eşime ateşi yok şükür ama bilemedim böyle hastayken vurdursak mi erteletsek mi

5 Cevaplar

0 oy
(1,610 puan) tarafından
Sağlıkocağı ile telefonda konuş getir derse götürürsün 
(7,411 puan) tarafından
Eşim gitti ateşi yoksa getirin dediler ama hırıltısi balgamı öksürüğü çok
(1,610 puan) tarafından
Bence sen götür orda eve bakar zaten kötüyse en kötü doktor ilaç verir onla bebeğin iyileşir sonra aşısını yaparlar
(7,411 puan) tarafından
İlaç kullanıyoruz hava fln verdi doktor antibiyotik de kullanıyoruz inş geçer
(1,610 puan) tarafından
İnşallah geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
(343 puan) tarafından
Böyleyken vurmazlar ki zaten gidince hastami fln diye soruyor hemşire böyleyken vurmazlar zaten nisanın 11 ne kadar geçmezse götürme geçerse vurdur 
(7,411 puan) tarafından
Bende böyleyken vurdurma taraftarı değilim ya çok hasta
0 oy
tarafından
Ben bütün aşılarını yaptırdım 1,5 aşısında kararsızdm bimsebepten dolayı 1aya yakın gitmedim saflık ocagına daha sonra gittim yaptırmak istemiyorm diye kagıt imzaladım ona ragmen eger ilerde yaptırmak isterseniz tekrar aşı yapma hakkını var dediler bi yekrar düşünün dediler
(7,411 puan) tarafından
Tv gelişim geriliği uyaran eksikliği yapabiliyo ama otizm doğuştan anne karninda basliyo yani
(2,745 puan) tarafından
Sedos a katılıyorum. TV uyaran eksikliği yapıyor. Doğrudan otizm yapmıyor. Aşıyla vs de alakası yok. Doğuştan olan bir şey. Einstein da otizmliydi. TV mi izliyordu. Ya da 1.5 yaş aşısı mı oldu ?
tarafından
Ben yaptırmadım siz istiyorsanız yaptıırın bu benim fikrim ve bi anne olarak araştıryorm cocugum için dogru olanı koyun gibi gitmiyorm her söylenin peşine
(7,411 puan) tarafından
Tamam sen mükemmel annesin o zmn koyun olanda biziz ama sana tavsiyem doğru kaynaklardan araştır
tarafından
Mükemmellik Allah'a mahsustur ben sadece araştırırım diğer tüm aşılarını yaptırdım belkı araştırıp onuda yaptırcam yada yaptırmcm evladım için en dogurusunu ögrenmem ve ona göre davranmam gerekiyo bazı insanlar sağlık bakanlığı ne derse onu yapıyo ona bakarsan bi doktorun A dediğine Başka bi doktor B diyo kime inanalım ki aşıların yan etkileri otızm yapmasıyla alakalı araştırmalar var araştırma Hastanesindeki bi profesörün düşünceleri bu doğrultuda aşılarda yogun miktarda civa var ve civa cocuklarda direk beyne etki ediyomuş
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Cok ertelenmeyecekse, 1 hafta falan sorun olmaz herhalde, doktoru yokmu ona danisin. 
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Canım 18 ayı dolmadan gitdersin sorun olmaz 

Ben bidafa havale soğuk karlı çocuğu goturemedim tam ayını dolduruyodu gittim yaptı hemşire sorun olmadı 
(7,411 puan) tarafından
İnşallah cnm iyilesirde götürürüm

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 47 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Halime tonka (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu