0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Bekarken eve birsey alınması gerekse pazar market ben giderdim. Çarşıya üşenmeden gider gezerdim arkadaşlarım vardı güzeldi. Evlendim kaynanam gil cocuklarına cok düşkün görümcem bekardı kendı tranvaydan gıder alırdı çalışıyordu görümcem 26 yaşındaydı o derece. Evlenince yanlız gitme bırlıkte gidelim vesaire derken arkadaslarım da yok oldular tabı. Anneme de giderken esım ben bırakıyım derdi cop bıle attırmazdı ben atarım dıye. Şimdi evdeyim cocukluyum ve dişarı üşendiğimden markete bile esım gidiyor 

10 Cevaplar

0 oy
(5,334 puan) tarafından

Bendede durum ayni cunku cocuklar bizi yoruyor :D

-Reklam-
0 oy
(1,968 puan) tarafından
Evet öyle oluyor bir süre sonra birşeyleri yapmaya yapmaya istekte gidiyor 
0 oy
(417 puan) tarafından
Üşengeç değilsin aslında, tutuklusun sadece...
(254 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(5,213 puan) tarafından

Aaa bu ben :D ama o üşengeçlik değilde biraz her işi başkası nasıl olsa yapıyo diye bence

(254 puan) tarafından
Keşke oyle olmasa ben hıc memnun degılım
0 oy
tarafından
Bugün aynısını yaşadım dedim gıdım marketten birşeyler alim gözüm gönlüm açılsın, sonuç kızımı parka götürdüm ve ben pert halde markete gitmeden eve çıktım akşam eşimden istedim alacaklarımi sdafafsf
0 oy
(90 puan) tarafından
Bende aynı bekarken sık sık markete giderdim .Yürüyüş yapardım üşenmeden. Şimdi evlendim bide 8 aylık hamileyim evden çıkasım gelmiyor 
(5,142 puan) tarafından
Bende aynen böyleyim :d 8 aylık hamileyim markete gitmeye bile çok üşeniyorum ama bir yandan  çatı ağrım çok olduğu için çıkmak istemiyorum
(90 puan) tarafından
Evet o Çatı ağrısı mahvediyor zaten evdeki işleri bile zor yapıyorum.
(5,142 puan) tarafından
Aynen öyle canım şu sıralar yataktan kalkmak bile çok zor oluyor sağlıkla gelsin bebişlerimiz
(254 puan) tarafından
Cok zor Allah yardımcınız olsun
0 oy
(20,791 puan) tarafından
Sen hadi eskiden iyiymissin de ben hep öyleydim. Hala da öyleyim:)))
0 oy
tarafından
Bende bazen üşeniyorum. Yok ben hep üşenirim. 
0 oy
(494 puan) tarafından
Aslında alışkanlık olmuş jwrseyi başkaları senin adına yaptığı için sende o düzene uymususn evliliğinin ilk 6 yılı bende  öyleydim kapı dışına çıkamadım sonra çocuklarımızı okula başladı git gel derken her işi ben yapmaya başladım şimdi küçük bebeğim daha oldu tekrarlama sardım bu defa da oğlumu salıyorum yakın yerlere uzak yerde eşimi arıyorum al gel diye eski halime dönüyorum sanki yavaş yavaş 
(254 puan) tarafından
Hazır ellindeyken ipleri eline almalısın
0 oy
(2,398 puan) tarafından

Bu ben hamile kaldıktan sonra ALLAH razı olsun kayın validem iş yaptırmadı yapmama izin vermedi sözlü ve psikolojik şiddet uygulayarak bebegine bişey olursa sen yanarsin öyle yapma düşük yaparsın böyle yapma şu olur diye diye dokuz ay öküz gibi yattım şimdi de o çocuk aglamasin diyo başında bekliyorum benim iyiliğim için yaptı o zaman şuan o kadar hantallaşmışım ki bazen yürüyecek takatim de gidiyor bekarken arı gibiydim şimdi tembel ****** gibi :woot:

(254 puan) tarafından
Zaten boyle yaptıkları ıcın tembellik yapıyoruz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 200 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hirakusunannesi (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,338 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
16 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (655 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,354 soru

23,664,054 cevap

309,132 kullanıcı

...