0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Kirpiklerin karışması hamilelik belirtisimi diye post gördüm. Bu yazımın post sahibi ile bir ilgisi yok bunu belirtmek isterim <3

Bende çok post açmıştım :D

Bacaklarım ağrıyor hamilemiyim?

Gözlerim kızarmış kanlanmis hamilemiyim ? 

Gözüm seyiriyor hamilemiyim ? 

Herkes 'Yok artık daha neler ' demişti.

Meğerse hamileymisim :D

Şimdi postu görünce kendi eski postlarim geldi aklıma . Dahada postlar açmıştım sanırım hamilemiyim diye şuan aklıma bunlar geldi :silly: Gülme tuttu :D

Eminim ki hepinizin aklına gelmisimdir :D:woot:

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(1,144 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Benim komşumda bana demişti sen hamilesin kirpilerin ayrılmış kızın olacak diye top top olunca erkek olur senin kızın olacak hemde dedi tek sefer bi kazamız olmuştu korkararak bekliyordum sonuc 30 aylık kızım yatıyor yanımda:)))
tarafından
Cidden eskiler biliyor :)) Allah bağışlasın canım ❤️
(1,144 puan) tarafından
Allah razı olsun canım senin prensesinide size bağışlasın kız bende sana cok gülmüştüm eşinle tartışırken tşörtünü yırtmıştın gögsünün teki fırlamıştı :))))))
tarafından
Ayyy kız unutmuştum hatırlattın bana :D neler yaşamışım valla :D
(1,144 puan) tarafından
O an ciddi kalabildinmi cok merak ediyoruz ben olsam gülme krizine girerdim eşimde kavgaya devam edemezdik
tarafından
Yok ben etmiştim hahahah :D kavga sebebimi hatırlamıyorum şuan çok geçmiş gün olduğu için. Birde kızımdan dolayı beynim resetlendi sanki :D net hatırlayamıyorum . Ama eşim sonradan dalga geçmişti benimle onu hatırlıyorum. Göğsün fırladı sen halen susmadin ama o halinle seni ciddiye alamadım dedi :D aa hatırladım şimdi. Eşimle tartışıp anneme gitmiştim sanırım. Orda bana dedi ki birşey eksik olursa beni arama dedi kızın maması ve bezi için söyledi. Bende cinnet geçirdim s... Git ozaman madem beni çocuktan vuruyorsun duye bağırıp üstümü başımı yirtmistim :D mesele ciddi olduğu için gülmemisim. Zaten o an fark etmedim gogsumun çıktığını. Eşim gidince baktım göğsüm üşüdü öyle bakınca gördüm. Sonradan tek kalınca güldüm :D
(1,144 puan) tarafından
Gülmekten gözümden yaş geldi yine rabbim kötü günleri yaşatmasın bidaha yuvana huzur bereket versin canım
tarafından
Hep gül canım ❤️ aminn cümlemizin yuvası mutlulukla huzur bulsun ❤️❤️❤️
(1,144 puan) tarafından
Bide şunu sorayım dur kız anne ne zam yaptılar mı kirasına o zamanda Cok üzülmüş dualar etmiştim size❤
tarafından
750 TL demişlerdi ama annem 550 tl verebilirim dedi. Yüz göz ettiler ama yinede kabul ettiler canım. Allah razı olsun kuzumm dualarında bizede yer verdiğin için ❤️❤️❤️ Allah ne muradın varsa versin bitanemm ❤️❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(4,866 puan) tarafından

Allah gulmeni daim etsin insan korkudan nefes aliyorum hamilemiyim acaba diye bile dusunur yani normal:D

tarafından
Hahahahh haklısın canım :D
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Kız o kirpik olayı doğru ama bilimiomusun 
tarafından
Benimkilerde doğruymuş canım :D

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 354 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy