Pek durgun oldu doğuranlar bebekleriyle ilgileniyor uğramıyorlar ondan mi acaba :)
Doğurayım bende sizi satacamm :D
Hiç dedikodu yok :D
Doğuran burayı terk ediyor sanırım :)
Aynen bende doğurayım hepinizi satacam :))))))))
Yazın iyice unutulur. Millet tatilde vs olur. Deniz kum Güneş şenzlog şemsiye. .... Ah ah yaz gelsin
Evet ya herkes cok sakin benim daha 2 bucuk ayim var burdayim daha))
Ben buralardayım ama eglenceli post acilmiyor katılayım
Benim doğuma daha çokkk satmayın beni :)
24 saatir kelebek yok aksiyonda yok:)) Bende girip çıkıp duruyorum sesiz sakin 2 bebekle beraber hala aksatmıyorum burayı:D
Dogurmyanlar napiyo o zman :):):):)
dogurunca bizde oyle olucaz ama :)
Valla ben de aynısını yapcam canım :) bebişler doğdu yogunluktan fırsat bulamıyorlar. Ben de 38 oldum gelen giden yok gerçi kızım ters duruyor şu an gelme olasılığı var mı bilmem ama bakalım yarın doktorumuz ne diyecek :)
Bakıp bakıp çıkıyorum kimse olay çıkarmıyo sıkılıyorum :DDD
Benim kuzu durmuyor ki teyzesi ❤️❤️ birakamiyorm ki. Sende dogur bir sağlıcakla al kucağına anlarsn tatlım
Açılan konuların tadı yok da ondan çünkü.Bazı postlar maalesef çok gereksız oluyor.
Kız aynen de öyle oluyor hiç çıkmazdım 2 hafta önce doğum oldu şimdi de girmek aklıma dahi gelmiyor çocuk ev işi temizlik derken kendime vaktim olmuyor eşime de olmuyor hiç
Ben girmiyorum ya iki gundur ondandir arzuşum :D dun biraz yogun gecti birde usuttum heralde migren ageisi cekiyordum iyice artti valla ogluma zor bakiyorum emzirip alt degistirip besife koyuyorum yattigim yerden salliyorum oyaliyorum ayakta durcak halim yok bktim valla agridan
407,240 soru
12,224,041 cevap
36,825 kullanıcı