Kizlar benm abim yok üvey var ama hayırları görmedim hakretten laftan başka beni seven abim olmasini çok isterim bazen bakıyorum bazılarının abisi var ama değerlerini bilmiyorlar çok şanslılar biz 4 kiziz annem erkek çocuğa hamile kalsa düşük yapardı en son abim doğdu 3 günlük vefat etti üvey annem büyüler falan yaptığı için neyse çok içimde var kızıma hamileyken çok isterdim erkek olmasını kızım oldu şükür bir sorunu yok ama tekrar çocuk getirmek isterim kızımın bir erkek kardeşi olsun diye
Ama ikinci kez hamile kalırsam erkek olmazsa diyorum şimdi linclemeyin tabi sağlık herşeyden önemlisi benm abim olmadı yoglugu çok cektim herkes abin yokmu yazık keşke olsaydı dediklerinde yada bir sıkıntım derdim olduğunda koşup anlatabilecegim beni kıskanan dağ gibi arkamda olan bir abim olmasini çok isterdim ilerde kızımda abim yok demesin
Benm cektiklerim var babam arkamda değil keşke abim olsaydı dediğim çoğu kez oldu kiziminda demesini istemem onu koruyup kolamasini çok isterim
Dediğim gibi önemli olan sağlık ama ne bilim yokluğu bildiğim için sadece içimde var bir erkek çocuğum olsa annemin dediği ismi koyacam küçükken annem derdi oğlum olsa emir ismini koyacam diye rabbim annemin yokluğunu göstermesin ama bu dünyada annem erkek çocuğu olmadı herkes tarafinda cahiller tarafından hor görüldü kız annesi erkek annesi değil annemin erkek torunu olsun annemin benden çok ona annelik etmesini çok istiyorum
Yada yanlış düşünüyorum ne bilim erkek çocuk gördüğümde hep kırgınlığım uzuldugum anılar aklıma gelir
Kusura bakmayın uzun oldu içimi dökmek istedim bu arada ayrımcılık yapmıyorum sağlık olsunfa gerisi boş sadece benm ki istek((