0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (753 puan) tarafından
tarafından kapalı
Benim için kız erkek gerçekten farktmiyor evlat evlattir yani .   Ama ilerde. İşte pişman olursun bı kızın olsun falan diyorlar .   Siz ne düşünüyorsunuz. Yani asla hiç birsekilde dusunmuyorm  26 yaşındayım 30 dan önce çocuk mevzusunu kapatcam dedim öylede oldu bundan sonra hayatımı biraz yasmk istyorum yani hep çocuk büyütmek istemiyorum bu pskoljiyi hep yasanak sanki ağır. Gibi
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(1,572 puan) tarafından
Bence kizdan erkek ten degil o. O cocuguna bagli ne kizlar var kimseyi saymaz ne erkekler var kol kanat gelir. Hic belli olmuyor bu isler. Rabbim ne verirse hayirlisini versin diye olsun her zaman niyetin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yıllarca bende sen gib düşündüm 2 oğlum var hep yeter dedim herkes birde kızın olsun ded yok istemiyorum dedim sonra içime bir aşk doğdu ne olursa olsun bir daha deniycem dedim kız oğlan fark etmez dedim 33 yaşımda kızımı doğurdum şimdi 22 aylık iyiki de doğurmuşum rabbim hayırlı ömür versin :) 
0 oy
(132 puan) tarafından
Kız olacağı ne malum Allah hayırlı evlat versin canım 
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Öncelikle hayırlı olsunda kızı erkeği farketmez tabi ama çevremde ne kadar sadece erkek çocukları olan varsa hep derler keşke bir kızım olsa diye kız evlat çok başka hele biz kadınlar için ben oğlumu herşeyden çok seviyorum ama söylerdim.bjr de kızım olsun diye çok şükür kız annesi olucam az kaldı  7 8 haftamız kaldı :)

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 648 göst.
+1 oy
17 cevap 333 göst.
6 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babyboyummmm34 (759 puan) tarafından soruldu
+11 oy
47 cevap 1,293 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde A. idil T. (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 567 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,702 soru

12,316,293 cevap

38,839 kullanıcı

Kategoriler

...