Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insAllah
Rabbim ramazan hürmetine hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallah
Rabbim en kısa zamanda Sana sağlıklı bir evlat versin inşAllah. Tek derdin aman çocuk bırakmadı uyuyayım olsun, bize dert yan bizle paylaş inşAllah. Aminn
Şu mübarek Güzel günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbım kucağını boş bırakmasın insAllah
Selâm aleyküm ❤️
inşallah en kısa zamanda sanada sağ salim eli ayağı düzgün nur topu gibi bir evlat verir inşallah inşallah en kısa zamanda kucagin dolarda burda annnnnnneeeeeee oluuuyooorummmm
Diye post lar açarsın ama sakın isyan etme bak herkesin bı sınavı var belki senin Sinavinda budurr sen Rabbime dua et et ki oda sana istediğini versin ailenize küçük bı melek nasip etsin inşallah sakın pes etme bırakma asla vaz geçme inşallah bir gün olur
Benimde bı tane kızım var Allahım bağışlasın Allah'a şükür bı zorluk çekmedik evlat sahibi olmakta ama sonrasında zorlandık bizde maddi konularda belki bizim sinavimizda buuuu inanirmisin kızıma kıyafet alamiycam duruma geldim mamasını bezini yetiştirmek için burdaan biri kızıma kıyafet yolladiui okadar mutlulu oldum kiii bende cokk uzuluyodum mesela ilk bebeğim hiç biseyini alamıyorum diye agladigim günleri bile bilirim ama Allahım hep bı kapı açtı bıri kızıma kıyafet yolladı eşimin bı tanıdığı çocuğunhn besini dolabını verdi anliyacagin herkesin bı sınavı var sabret dua et inşallah geçer bu günlerde uzun oldu hakkını helal et ♥️♥️♥️♥️♥️
1,509,968 soru
24,637,799 cevap
365,603 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın