0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yargılayacak olan yazmasın kim ne düşünür gelmek isteyen kişi de nasıl düşünür diye merak ettiğim için soruyorum. Bebegimden önceki seneler bikac kere davet verdim. Geçen sene 40 mız ramazanda çıktığı için vermedim. Bu sene de bebeğim çok hareketli, diş çıkartıyo huysuz ve 1 haftadır ateşleniyo kucak istiyo. Bende bu sene vermem diye düşünüyorum. Çünkü bırakın  ev işini wc ye zor gidiyorum. Eşimin arkadaşı siz bize davete gelin biz de size gelelim diyormuş. İçimden reddetmek geliyo ama ne düşünürler diye bişey de diyemedim. Siz olsanız naparsınız?

14 Cevaplar

0 oy
(20,557 puan) tarafından
Sen bilirsin bebeğin zorlanacaksa hiç girme
tarafından
Yani bebekle zor olur tabi hem temizlik hem ikram bebek duruyo olsa bile bakım isteyen bişey
-Reklam-
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Valla benim bebem de çok huysuz ben doğru düzgün iftar bile yapamıyorum. İnsan nasıl agirlayayim kimse kusura bakmasın. Benj de davet etmesinler çünkü gittiğim yerde de rahat değilim bebem bırakmıyor ki. 
tarafından
Evet bende bu durumdayım ama insanlar anlamiyo ki bı bebeyle işine mi yetişemiyo diye düşünen cok
(1,360 puan) tarafından
Kim ne düşünürse düşünsün valla
0 oy
(59 puan) tarafından
Sen ona gitme bence ida sana gelmesin canım sa ara stresli sin zaten 
tarafından
Aynen hemde çok stresliyim :(
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Karşılıklı mi ya nasıl diyebilmidki onuuu çok saçma onu diyen insan sonra eee buz size bunu pişirdim siz bize bunu pisitdinizde der biz çok yapdik siz az yapdinizda der 
tarafından
kesınlıkle katılıyorum o nasıl bir mantık ya yakınlık kurmak aılece görüşme başlatılmak isteniyorsa ılk sen cagırır agırlarsın guzelce karsındakı de esek degıl ya oda senı musaıt zamanında cagırır ama garantiye alır gıbı bız sıze gelelım sizde bize gelin nedır ya ne kadar ayıp bebegı vs geç bu laf yuzunden asla gitmem yanı
tarafından
Ne bileyim canım bende ilk defa böyle bi ramazan daveti duydum
0 oy
tarafından
Bebekle iftar vermek çok zor canim evin işlerine yetişemiyoruz ki bide davet sofrası hazırlayalım bide bebek hastaysa hic bırakmıyor ben seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım eşimle konuştum yakın  akrabalara disarda yemek vereceğiz 
0 oy
(134,009 puan) tarafından
dis donemi berbat bisi zor gercekten gitmede gelmesinlerdr
0 oy
(29,204 puan) tarafından

Yani sana kalmış bir durum 

Sonuçta bebeğini ve kendini sen iyi biliyorsun biz ne desek boş

0 oy
tarafından
Dış çıkarsn neolck kiz iki kap yemek yapcn 
tarafından
İki kap yemek mi? Ben davet veriyorsam çorba,ana yemek,pilav,salata,meze, tatlı ve çayın yanına ikram mutlaka olmalı... Ben temizlik yapamadığım dan bahsediyorum burda
tarafından
Temizlik mi ;)) bn yemek zannetimmm
0 oy
(56 puan) tarafından
Canım yargilancak bişey yok küçük çocuğun var onların bunu istemesi saçma sonuçta bı şey yapıp koysan olmaz çeşitli yapman lazım çok zor ulur senin için uygun bı dille bebek hasta inşallah başka zaman dee
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Valla canım çocukla zor bende bı kaynana mi bide amcamlari alacam bide onlara giderim daha da kimseye gidemem zor çocukla kızım 15 aylık bide hamileyim valla yemek yoruyor insanı
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Benim bebeğim çok huysuz  siziede rahatsızlık vermeyelim deyin gitsin herşeyi bu kdr önemsemeyen önce siz ve bebeğiniz insan hep önce kendini dusunmeli
0 oy
(488 puan) tarafından
Geçen senede gorumcemgil öyle yapmışlardı bize davet etmeden Cat kapı size iftara geldik dedi bence çok saçma birşey davet edilmeden Cat kapı gelmek
tarafından
Seni ki daha beter olmus
(488 puan) tarafından
Üstelik benimde bebeğim o zaman daha çok küçüktü ve o gün hastaydım yani bu insanlar neden bu kadar anlayışsız
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Haftasonu eşin evde olmuyor mu o gün davet edebilirsin ben öyle yapıyorum 
0 oy
tarafından
Bosver sen gitme onlarda gelmez 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 317 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 269 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 460 göst.

410,033 soru

12,327,945 cevap

39,153 kullanıcı

Kategoriler

...