0 oy
395 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ankaradayım artık gözlükten çok yoruldum çizdrmeyi düşünüyorum var mı doktor öneriniz 22aylık oğlum var çizdirdikten sonra dinlenmek gerekir mi?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kardeşim çizdirdi geçen sene çok memnun . İzmir'de özelde yaptırdı ama doktor önerisi veremeyeceğim 
(1,846 puan) tarafından
İzmirdeki dokotrn adını yöyleyebilirr misiniz ha gi hastanede yaptırıdı?
tarafından
Kaskaloglunda yaptırdı doktorun ismini öğreneyim canım blmiyorum.
İki üç gün rapor verdiler sanırım bir gün bantliydi sonra normal hayatına döndü damlasu falan oluyor birkaç gün onları kullandı devamlı
tarafından
Ömer takes adı
(1,846 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim aerık hiç gözlük takmıyor demi
tarafından
Yok canım takmıyor askerde hatta şuan kardeşim ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Benim de arkadasjm cizdirdi denizlide. Cok memnun o da gozluk takmaktan cok bıkmıştı. İyimi yaptirdim diyo 4 sene falan olmustur gozluk numarasi kacti bilmiyorum ama baya ileriydi gozluksuz hicbir sey gormuyodu
(849 puan) tarafından
Ya merhbaa Denizli'de nereye yaptırdı acaba bende denizli'deyim bende düşünüyorum ilerde
(1,283 puan) tarafından
Ogreneyim yazarm canjm buraya yoruma
0 oy
(361 puan) tarafından
Ben yaptirmadim ama gecen sene teyzemin kizi yaptirdi cok memnun zorlanmadi da 
0 oy
(258 puan) tarafından
Bende çizdirmeyi düşünüyorum gözlük gerçekten yorucu kaç senedir hep gözlük takıyorum. Insallah bilgisi olanlar cevap yazar bakalım
tarafından
Ben baya önce yaptımayı düşündüm ama benim için en uygun yaşın 27 yaşında filan olacağını söylemişlerdi oda göz numara o yaşlarda sabitleneceği için altı senedir aynı gözlüğü kullanıyorum sadece 0.25 ilerlemiş demişti doktor bundan dört sene önce geçenlerde gittiğim doktorda aynısını söyledi çizdirmem için uygun dedi ama emin olamadım iyi bi doktor şart önce ve 22 aylık aktif oğlum var bu engel olur mu  bilmiyorum
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Yillar sonra tekrarliyor ama biliyosun degil mi????  Kuzrnim cizdirdi 5 yıl falan oluyor suan yine bozuk. Izmirdeyiz biz iyisine yaptirdi ama hep olan birseymis zaten. Bende istiyordum ama yaptirmayacagim
tarafından
Herkesin öyle değil canım numaranın uzun senelerce sabit kalması gerekiyo bunun bazı kişilerde evet göz tekrardan göremeyebiliyo bu tamamen değişiiyo kişiden kişiye
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Ben oldum gecen ekimde ilasik lazerdi ankara dünyagozde olmustum bu en agrisizi ama doktrunuz belirlicek lazer cesidini ameliyat sonrasi bi gözluk veriyolar disarda onu takip cikiyosun damlalr var kullanman gereken saat basi fln
tarafından
Hmm anladım peki 22aylık bebeğim var aktif fazlasıyla bu engel mi canım sence dinlenmen yatman mı gerekiyo nasıl geçmişti günlerin anlatır mısın biraz ben emin olamadım o yüzden ertelesem mi diye
0 oy
(44 puan) tarafından
Teyzemin oglu cizdirdi canm kayseri şehir hastanesinde numarasi 9 falandi cok rahat damlalari falan duxenli kullandi ilaclarini da hic bi sorunu yok 
tarafından
Devlette ne kadar acaba
(44 puan) tarafından
Bildgm kadariyla ucretsiz canm yada 1000-2000 arasi ama ucretsz olmuştu
tarafından
Valla 2bin bile olsa bedava . Ben İzmir'de bir hastaneden fiyat almıştım 5 yıl önce 10 bin civarı bisey demişlerdi . Dünya göz 5 civarıydı . Şimdi uçmuştur , dolar üzerinden hesap yapıyorlar çünkü.
(44 puan) tarafından
Devlete bak canm istersen bide şehir hast. Yapiyo artik
tarafından
Devlette iyi yapar mı ki çok iyi bi doktor bulmak lazım
0 oy
tarafından
Bende bir ara çok istedim çizdirmeyi, Kudret göz ve Dünya göze gidip muayene olmuştum ücret almıştık fln 2017 de. Ama Kudret gözdeki Dr tavsiye etmedi gözüm çok uygun değilmiş , sanırım kornea  capiyla ilgiliydi. Tekrar olman gerekirse olamazsın demişti. Ordaki en iyi drdu ismini hatirlayamadim. 
tarafından
Hmm anladım göz muayenesi oldum ben doktor uygun herşey için demişti sadece en son tekrar damlalı muayene var dedi oda hemen olacaksan eğer geçerli yoksa geçerli değil diyince olmadım bende bi o kaldı umarım olursamda tekrar gözlüğe dönmeyenlerden olurum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,967 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 737 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 153 göst.
18 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu

412,670 soru

12,424,917 cevap

45,421 kullanıcı

Kategoriler

...