0 oy
658 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,213 puan) tarafından
Kzlar Çarşamba günü inşallah gorumcemleri iftara davet etcm yetişkin olarak 12 kişi olcz coclarda 7 tane cocklarn yaşı 7 4 bitanesi de 11 yasnda kactane lahmacun yaptırsam fikir verirmsnz çorbada yapcm 

41 Cevaplar

0 oy
(2,560 puan) tarafından
CNM adana lahmacunu küçükse 5 tane anca doğru demiş kaynana ama pide gibi büyükse  2 tane 3 tane ideal
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kişi başı iki taneden hesapla sonuçta lahmacun ana yemek değil
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Fazla olsun az olmasin canim kisi basi 3 tane hesapla kalirsa da buzluga at isit ye sonra 
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Tabi lahmacunun boyutuna da bağlı ama orta halliyse 3 yada 4 canım  bı 45 50 yaptr kalırsa buzluğa atarsın yine yersiniz... 
0 oy
tarafından
Kayınvalidene gidin o kişi başı 5 lahmacun yaptıracak ise :) uyanık günün sonunda fazla lahmacunu da gidenlere dağıt diye yaptırıyor heralde 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ben emziren kurt gibi acıkan sağlam yiyen biri olarak 3 taneyi zor yiyom kişi başı 5 ne kardeşim sen kaynanana bakma kişi başı 2 tane yeter çocuklarada 1 yeter 
0 oy
(952 puan) tarafından

Yorumlara baktım ben şok kişi başı 2 nedir ya :P:O ben 3 yaşındaki oğluma yemekte 2 tane yediriyorum büyükler 5 -6 tane yer bizde küçükleri de 3 4 ten hesapla yani.bogaza bağlı sizinkiler demkki yiyir ki kaynana 5 demiş kaynanani dinle bence fazla kalırsa da buzluğa atarsın cikarip ısıtır yersin ben öyle yapıyorum fazla olsa da 

0 oy
tarafından
Valla kocam kardeşleri babası bestabe yerler nerelisin
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Valla ben ikinciyi zor yiyorum oruçluyken de insanın midesi küçülüyor zaten e çorbada yapıyorum diyorsun bence 1 tane yeter zaten çorba doyuruyor 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
toplamda 16kişisiniz  20-22tane yaptır .Yanına çorba ve salata yaparsan yeterince doyurucu olur bence
0 oy
tarafından
Canım sen hamurunla harcın bitene kadar yap fazla fazla kalirsa esinle sahurda yersiniz belki doymazlar 2 ser taneyle falan ayıp olur
0 oy
(25,196 puan) tarafından

Kız başlığa lahmacun neden yazdın mazallaz canı çeken olur çıt kırıldımya herkes herşeyden canları çekiyo :D

Bence kişi başı 3 taneden düşün çocuklara da 2 tane diye düşün fazla olsun eksik olmasın 

0 oy
(1,964 puan) tarafından
Ben olsam 50 tane yaptiririm canım erkekler genelde çok yer. Benim eşim 4-5 tane rahat yiyor ben bile 3-4 tane yiyebiliyorum bazen. 
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Kişi başı iki tane yaptır 6 tane de fazladan söyle ki doymayan olursa eşinin altında olsun 
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Kız lahmacunun tanesi olmuş 12 lira kaynananın dediği gibi sadece yetişkinlere kişi başı 5 tane söylesen 720 lira para yapiyo ki çocuklar hariç dünya para onun yerine et al güzel bı kavur catlayana kadar doyarsiniz valla 
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Erkekler cok yiyor bnm esim 6 tane yiyor mesela :) tabi misafirlikte o kdr yiyemez cekinir. Lahmacunun büyüklüğune de bagli bence  kisi basi 3ten az olmamali
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam böyle kalabalık misafire lahmacun işine hiç girmem. Yap koca tencere bi yemek yensin 
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Şimdi çok pahalı tabii :) :) ama yediğim vakit 3 tane ile duyardım şşmdi oruç lu olunca bilemedim.. Neden yemek değil de lahmacun? 
0 oy
(5,126 puan) tarafından
En az 2şer tane
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Sen fazla al kalanını buzluğa atarsin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 12 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
1 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Citipiti (4,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 167 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Humakus (312 puan) tarafından soruldu

413,550 soru

12,449,511 cevap

46,255 kullanıcı

Kategoriler

...