0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Doğumuma uygulamada 1 hafta var kaldı diyor bebegin cinsiyeti erkek kimisi diyor ki erkek bebek geç geliyor 

Uygulamada ki gibi tam zamanın da gelen var mı 

Mesela 1 hafta var ama Maşallah ne bi ağrı var ne bsy 

Ben önceden korkuyorum son günler çok agrım olur die hiç sanki hamile değilim sadece arada karnım toplanıyor o da geçiyor hemen 

7 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Benim uygulamaya göre 8 gün kala doğdu oğlum. Alakası yok. Masallah çok da rahat bir doğum geçirdim sana tavsiyem çık dışarıya sarı yuruyebildigince yürü. Ben doğumdan önceki gün 8 saat kadar yürüdüm alışveriş yaptım. İlçe merkezine yürüyerek gittim yürüyerek döndüm avmleri dolaştım alışveriş yaptım. Yetmedi oradan pazara gittim birşeyler aldım eller dolu eve geldim . Kaynanamda benimleydi ve ona ben yarin doğuma gidicem dedim. Bebek aşağıda hissediyorum dedim.  Öyle de oldu . 
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından
Uygulamaya göre bir hafta vardı doğum yaptım ama sezeryan zaten bir hafta erken olurmuş
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Oyle diyenleri dinlemeyin benim ablamın biri kız biri oğlan ikisi de doktorun dediği tarihte geldi hatta şöyle diyim 40 haftalik hesapla ilk bebeği söyledi normal doğum diye dediği gün geldi 2. Yi de sezaryan diye önden alacaktı gene dediği tarihte ablamın suyu geldi
0 oy
tarafından
Doğumun ne xman olacağı belli olmuyor sezaryen olmadıktan sonra 
0 oy
(10,209 puan) tarafından
erkek bebek dogurdum 39 haftalıktı
0 oy
(164,038 puan) tarafından
kiz bebek gec geliyo
0 oy
(3 puan) tarafından
Normal doğum sanırım doğum başladığı an ağrıların kasılmaların başlar yani bu gecede başlayabilir 1 saat sonrada tam gününde de 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 296 göst.