0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,085 puan) tarafından
Bebeğim 50 günlük aşırı derecede ağlaması var gazı da çok fazla ama bazen sebepsiz ağlıyor sesi kısılana kadar nasıl susturuyorsunuz ben ayakta sallıyorum kalkıp gezdiriyorum ama yok arabayla gezince hafif susuyo ama orda da çoşuyo çoğu zaman bir de ses piş piş sesi, dinletiyorum ilk baş etki ediyordu ama artık etmiyo kesin işime yaradı dediğiniz Bi yöntem ya da Bi ses var mı bana lütfen yardımcı olun çok yoruldum bedenen denge kaybım oluyo sürekli ağladığı için onun kadar bende yoruluyorum dinlenemiyorum ve konstre olamıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum :-(

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
4 ay kolik çektim 6 saat kesintisiz ağlardı ne yaparsan yap susmazdi maalesef neler denemedim hoplatmalar ziplatmalar masajlar çaylar kremler damlalar yok anam o kolige bişey fayda etmiyor 
(1,243 puan) tarafından
Al benden de o kadar siyirmama ramak kalmıştı  Allahtam büyüyorlar
tarafından
Sinir hastası olur insan çok kötü bişey Allah'ım vermesin dicem de işte gazdan yapiolar . Sabır versin Allah'ım insan delirir
(3,731 puan) tarafından
Kolik neden olur bebek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Süt ürünleri alerjisi var mi ona baktır Bi canım. 2 kolik bebek büyüttüm en iyi gelen şey sıcak su torbası oldu. Bolca sarıl karnına yatır. Gece sabaha kadar üstümde yatirirdim. Allah sabır versin hiç bitmeyecek gibi ama bitiyo
0 oy
(618 puan) tarafından
Ben saç kurutma makinesini normal yakmayacak bir ısıda karnına ve ayaklarına tutuyordum bebeğimin.  Hem gazını rahatça çıkarıyordu hem de sesiyle sakinleşiyordu.  Son çare arabayla gezdirip arabada emzirip uyutuyordum.  Başka türlü geçmiyordu.  Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Kendiliğinden geçecek maalesef 4 ay çektik biz öyle hiçbirşey çare olmadı
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Karnina ilik bez koy canim.bide pispis ve elektrik supurge sesi indir ac rahatlatiyor
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Maalesef kolige çare yok neler denedim neler anne karnı sesi fön Makinesi damlalar sadece duş aldirinca biraz rahatliyodu ama kriz saatleri gecmeden asla susmuyodu. Tek çaresi Zaman sanırım
0 oy
(6 puan) tarafından
Yeğenim aglak bir bebekti kolik miydi artık bilmiyorum ama ablam bebek arabaini silip evde arabayla gezdiriyordu öyle uyuyordu duruyordu bebek arabaiyla evde gezdirmek iyi olabilir belki 
0 oy
(33 puan) tarafından
Kiraz çekirdeği, banyo, bebek arabasıyla evin içinde dolaştırırdım bazen ama en iyi kucağımda dolaştırırken rahat olurdu.
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Süpürge sesi sakinleştiriyordu

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 756 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.