Kzlar bnm esim cezaevinde su an bir ay oldu bn 7 aylik hamileyim ve 14 aylik bi oglum var kaynanamlarla yasiyorm artik yoruldum surekli laf sokmalarindan bna destek olacaklari yerde yaptiklarina bak bna diyo sna bakiyorm cocuklarina bakiyorm esine bakiyorm maddi acidan yqni bi insan bunun lafini nasl yapar yani ona dedim sn bu laflari syledin diyo sn yalan syluyosun bn oyle bsey demedim bn allaha braktim zaten onlari bide cocuk kucuk oldgu icin cezaevine esimin goruslerine gtmiyorm kaynanam gidiyo her hafta bi kez olsun demedi kizim bn cocuga bakayim da sen de git kocani gor gel bugun esim aradi sinirli sinirli ters knusuyo bnmle nolduguna anlam bile veremedim birbirimize destrk olacagimiz yrrde onun yaptigina bak dedim madem byle yapican arama bni o zman gorusune de gelmiyorm nasilsa dedim annene veririm aradigin zman tam simdi gotur ver tel anneme uzatma dedi ya sabahtan beri agliyorm napicam bilmiyorm ailesi bi yandan annesi zaten iyi kandiriyo oglunu esim bi kez olsn arkamda olmadi zaten bi kez olsun kusura bakmayin ya braz flazla uzattim ama icim cok dolu daraliyorm artik