0 oy
561 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Anası sabahtan beri öldü baştan aşağı düzenleyip giyilmeyenleri at yazlık kışlık ağır sil yerleştir inanın belime ağrı saplandi bitti oruç açıldı mutfağı toparlıyorm eşim duştaydi oğlumun sesi çıkmıyor yanıma geldi anne bak diyor ben yine anlamıyorum odaya gittim omoyu yere boşaltmış onu yaptı sandım sonra üzeri kip kırmızi ne oldu dedim sağa dönmemle şok oldum rujumu almış heryeri boyamış o kadar sinirlendim kiii bütün gün oradan çıkamadım sil baştan oldu eşime söyledim ben temizlemiycem ikiniz yapicaksnz diye verdim bezi onlar sildi var ya sinirden ağlayacaktm gittim namazımı kıldım babasıyla silmiş eşim yalap şap yapmış yarın tekrar yapicm maalesef eşim nasıl yaptın diyor ruju sakladığı yerden çıkardı bitmiş zaten bak bak yapıyor nasıl yaptığını gösteriyor dalgami geçiyorsun diyorum evet diyor şaka gibi

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kolay gelsin cnm bir çamaşır suyu çıkartır onu (•‿•)(•‿•) ama kizilmaz ki şimdi de..tabi yapmamasi gerek..ver eline bez silsin ben oğluma.temizletiyorum(•‿•) cikarabildigini cikarrtiyo
tarafından
Ayyy soran deniycem sabah cnm normalde bende nasıl yaptıysan öyle temizliyoruz diyorum kendi alışkın temizlik yapıyoruz eşim vermiyordu tüp atıp odasına gitti gidip getirdim verdim bezi eline babasinada yaptırmıyor kendi yapıyor
-Reklam-
0 oy
(519 puan) tarafından

Tam bir kâbus geçmiş olsun canım:)

tarafından
Sağol cnm valla bende öyle kabus gördüm
0 oy
(2,399 puan) tarafından

ALLAH kolaylık versin sana canim ama sondaki şaheserine bayıldım ejderha mı çizmiş neee:D

tarafından
Hahahah asıl ejderha benim içimden çıktı :))
(2,399 puan) tarafından
Anasını çizmiş desene zeki çocuk sjsjsjjsjsjsjsj
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Abuuuu zabaaaca sil gari guzum 
tarafından
Baya iyi temizlemiş ama hala belirgin kırmızılik var:)) silcem artık
0 oy
(373 puan) tarafından

Geçmiş olsun:D

tarafından
Sağol canım :)))
0 oy
tarafından
Aboww gelde kızma
tarafından
Valla kızdım sinirden
tarafından
Valla ben olsam bende kızardım
tarafından
Kızdım baya :/
tarafından
O kadar da kızma napcan aklı erse yapmaz :/
0 oy
(1,645 puan) tarafından

Hahah neymiş bı çocuğun sesi çıkmıyorsa demek ki yaramazlık yapıyordur hiç şaşmaz:D

tarafından
Ayyy o kadar yoruldum kii hiç dikkat etmedim normalde hep bakarım
0 oy
(9,621 puan) tarafından

Sen dua et yerlere halıya  desen çizmemiş:D

tarafından
Halının kenarına bulaşmış valla sinirden delirdim eşim kızdım hatta ben yapmicsm siz yapın diye
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Ayy görünce bı baygınlık hissi geldi banaa
tarafından
Ahhhhh ahh bacım sen beni görseydin :))
0 oy
(2,378 puan) tarafından

Ay gece gece güldüm baya :woot: sağlık olsun canım sanada kolay gelsin

0 oy
(240 puan) tarafından
Abooo kız Allah'tan duvarları boyamamış o daha sıkıntı
0 oy
(4,704 puan) tarafından
Kız aşşagıya dinazor cizmis :D ya simdi insan gülüyor ama kendi başıma gelse bnde sinirlenirdim herhalde ❤
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Ay aynısını internette gördüm çocuk tüm banyo klozet Allah n verdiyse böyle boyamistj ::) kolay glsn cnm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 257 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
10 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 538 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 408 göst.
17 Mart 2023 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,567 soru

23,609,254 cevap

306,296 kullanıcı

...