+1 oy
1,135 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabalar kızlar akşam akşam Cook sinirlendim gerçekten bugün bizim evlilik yıldönümümüz sabah güzel bir şekilde kutladim eşime mesaj attım mutluydum huzurluydum yani karnımda bugün ilginç bir şekilde çok fazla acıktı birde oğlum var 1 buçuk yaşında çok huysuz mızmız yaramaz akşamda kolay yemek yapacağım için acele etmedim yemek için mutfağa giresim gelmedi yani neyse eşim iftara 15 dakika kala eve geldi mutfaktaydim sonra ne çabuk zaman geçti anlamadım kızartma salata vs yapıyordum ezan okundu eşime de dedim ki sen suyla orucunu aç birazdan hazır olur bende suyla orucumu açtım o esnada sonra mutfağa geldi bu yemek niye hazır değil aksama kadar napiyosun falan diye bağırdı bende dedim saatin farkinda değildim bugünümüzü bari mahvetme dedim sonra senin yaptığın yemeği yersem ağzıma tükürsünler bilmemm ne diye bağırdı bende zıkkımın kökünü ye dedim öyle laflar etti ki herşeye bir muhalefet ya insanlık hali 10 dakika geç yicenn diye bu kadar lafı hakkettimmi  birde diyor ki hatani kabul et hala üste çıkmaya çalışıyorsun diyor her neyse sonra bu hiç bişey demeden çıkıp gitti evden ve hala gelmedi sizce haklımı ya ? Tavrim nasıl olmalı ? Birde evlilik yıldönümümüz olmasa neyse ama adamın umrunda bile değilim hala kendimi paraliyorum.

24 Cevaplar

+4 oy
(1,155 puan) tarafından
Canım normal bı gün olsa haklısın derim ama oruç sonuçta keşke biraz daha erken girseydin mutfağa sonuçta aç olunca erkekler gerçekten çok çekilmez oluyorlar:(
(2 puan) tarafından
Tamamda bugün kötüydüm mesela onuda geçtim ben sadece bugün kızartma ve salata yapicagim için geç girdim
(1,155 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım oruç olup  aç kaldığımız için  yanlış anlama ama ben eşini hakli gördüm bende açken çok sinirli oluyorum. bu arada eşin kızartma falan oruçluyken iyi yiyor. benim ki asla kolay şeyler yemez. ben neler çekiyorum bı bilsen hergun ağır yemek istiyor :(((
-Reklam-
+3 oy
(9,590 puan) tarafından

Böyle tutacaklarsa hiç tutmasınlar yaa:angry:

Sen haklısın canim olabilir insanlık hali :(
(2 puan) tarafından
Sağol canım
+1 oy
tarafından
Açken bende çok sinirli oluyorum o yüzden bir şey diyemecegim.boyle bir durum benim başıma gelse bende derdim daha erken giremedin mı mutfağa diye 
+1 oy
(514 puan) tarafından
Canim zaten yaptgin seyler basit yani adam iyi kabul ediyor kizartmayla oruc aciyor. Sen biraz tembellik yaomissin yarim saatlik isi de yetstiremedysen evlilik yildinumunu kutlamasini bekleme..
0 oy
tarafından
Orucu sinire öfkeye tutturuyorlar. 

Allah bunları açlıkla sınamasın valla işleri zor. 
(2 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(14,424 puan) tarafından

:woot: iftar vakti yemek hazır değil 

Oracıkta doğuracak olsan genede aç karnını düşünür bunlar 

Bu özel günde ayıp etmiş

(2 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Yani tabi iftar vaktine hazır olsaymış iyimiş ama insanlık hali yetişememiş olabilir eşin de büyük tepki vermiş sen de canım. Bence yine de uzatmayın eşin gelince yine ilk adımı at birşey kaybetmezsin ama o atmayacaksa sen de mesafeli davran bence 
(2 puan) tarafından
Atmaz inatcinin ta kendisi
0 oy
(21,937 puan) tarafından
Haksız bence eşin. Gereksiz abartmış. 
0 oy
tarafından
Canım oruç olunca insan farklı oluyor bidahakine daha erken gir mutfağa bende bazen 10 dk falan gecikiyorum ama benim eşim tutmadığı için sıkıntı olmuyor pek önemsemiyorum vakti ama benden başka tutan olsa daha dikkat ederim bağırıp çağırması tabiki hoş olmamış ama acıkmıştır iştende gelmiş normal bence 
0 oy
(3,375 puan) tarafından
İftar saatine yemeğin hazır olmaması hoş olmamış hadi ağır yemek yapsan bi nebze der yetişmeiş ama dediğin gibi hafif yemek bi de yetişmeyğnce ...
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Canı kavga etmek istemiş ,sen haklısın canım sende oruç tutuyorsun sonuçta su ekmek vs azıcık midesini bastıra koysaymis 5 dk dan daha birşey olmaz herhalde , haklısın bence 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Canım sen biraz erken girebilirdin mutfağa oda oruç ağızla böyle konuşması olmamış orucun sevabı kalmamis
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Tuttuğu orucu bi sorgulasın önce. Nerde kaldı sabır hoşgörü. İnsanlık hali ne var on dk bekleyiversen. Suyunu iç akşam namazını kıladur. Şu mübarek günlerin kıymetini bilmiyor insanlar. 
0 oy
(2,335 puan) tarafından
Eşin fevri davranmış ama eşin haklı bence. Sonuçta onlar da çalışıyor yoruluyor, ezan okunuyor yemek hazır değil. Evet seninki de insanlık hali olabilir yine de ramazan da daha çok dikkat etmen gerek. Bence özür dileyip küslüğü uzatma
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Oruç  bide çalışıyor hem aç hem yorgun haliyle biraz hakli gibi karnı doyduktan sonra unutur bile o dedimkeri i boş ver 
0 oy
(1,419 puan) tarafından
Esin sigara içiyorsa kafasına vurmuştur sigarasızlık :) Sen haklısın tabii de bi de onu dinlemek lazım :D
0 oy
tarafından
Yani biraz kötü konuşma olmuş ama oruc işte ya sinir vs yapar. Eşim öyle değil ama babamda oruç tuttuğunda sonuçta aç ve biz ezana dakikalar kala sofraya oturur yemekleri koyardık. Gecikince sinirlendi demek oruç zamanı malesef olabiliyo böyle uzme kendini normalde olsa böyle yapmaz belkide
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Bnm esimde karnı ac len sinirli olur gerçekten ama normal insnlık hali herzmnı bir olmz ki insnın
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Adam bişey dememiş ki . Oruç ac illaki kızmıştır. Ya kusura bakma filan yapıp gecidtirseydin keşke. Boşuna kavga olmusta. Oruçta insanlar geriliyor ikinizde gerilmissiniz
0 oy
(281 puan) tarafından
Erkeklerin kalbi midesindem geciyo diye boşa demiyorlar :D sen haklısın ama bunu asla karşı tarafa anlatamazsın kuzum boşver evet kalp kırılıyor ama erkek işte huyunu değiştiremiyoruz 

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 433 göst.
+1 oy
3 cevap 248 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kabesevdalisiiii (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 370 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gonul. yaram (808 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 733 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,499 soru

23,884,135 cevap

321,477 kullanıcı

...