Kizlar aksama neler döktürdunuz
Ben kofte patates tatli yapmayi dusunuyorm
Hastayım yalnızca süzme mercimek çorbası yapacagım :(
Taze fasulye tarhana çorba pilav tavuk kereviz salatasi yeşil salata vişne kompostosu kabak tatlısı çok şükür
Canım benim yanlış anlamada hamile olan arkadaşlarımızda var canı çeken olur anne olanlar neysede bende diyetteyim bol bol yeşillik yicem eşimede yaparım artık bişeyler :))
Paaattteeessss yicez :D
Hiçbir şey dolap kuru bakır :DDD ay sonu :D
Annemlere geldim babam tavukla tarhana çorbası yaptı annem de kısırla ıslak kek yapacak hem yemek hem çay menüsü cikti :)
Yemek ısmarla bana diye ısrar ettim eşime ama maalesef yok küçük bebekle çıkamam dedi :/ grev yapıyım hiç yemek yapmıyım ac kalalım diyorumm...
Ben karnabahar salata içecek aman hiç tatlı yapmak icin uğraşamam akşam eşime derim hayatım irmik helvasi yapsana derim yapar yerim :))
Barbunya , pilav , tavuk suyuna corba ,tavuklarida pilav yanina koycam , salata yogurt birde kabak tatlm var
Benim dün aksam misafirim vardi yemekler baya kaldi onlari yicez bu aksamda :)mercimek corbasi, etli nohut yemegi,pilav cacik yapicam bide
Iyi valla Sen daha yapmamsin bile bacim saat kac oldu Allah seni Ben bile yapmadim orasi ayri hihihi
Kahvaltılık yedik :)))
Nohut yemeği bulgur pilavı bide sütlaç yaptım ama yoruldum :-\
Ben bugun erindim biraz manti yaptim bide puding
Yaprak almıştım pazardan onu yaptım kalan iç harciyla ayrı kuru patlıcan dolması mercimek çorbası yoğurt Allah bereket versin =)
Kek pogaca yaptim cayin yanina . Yemek olarakta taze fasulye ve kesme yptim . Bide ayran miss
Ev taşıyoruz dışarda yiyoruz o yüzden işimede gelmedi değil hani :)
ben bu aksam fasulge sebzeli bulgur salata yaptim yaninada yogurt koydummu tammdir
411,896 soru
12,399,768 cevap
44,379 kullanıcı