0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bugün doktor kontrolüne götürdüm muayene ettı boğazı iyi biraz burnu tıkalı dedi bnde fizyolojik suyla temizliyorum dedim ona devam et dedi geçmezse verdiğim spreyi kullan dedi ama küt küt öksürüyor oğlum içim gidiyor uykusunda bile öksürüyor yarın sağlık ocağına goturucem bide şimdi ne yapsam iyi grlir 

2 Cevaplar

0 oy
(4,834 puan) tarafından
Saglik ocaginada gitursen oksuruk kolay gecmez canim odasini nemlendir peteklere islak camasir koy soguk buhar cihazin yok ise kettle calisti 20 30 dakika sonra burnunu temizle eger ilerlerse  tekrar gotur antibiyotik baslanabilir
(213 puan) tarafından
Nemlendiriyorum canım çamaşır da var petekte
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Sogan kes koy bas ucuna viks varsa uyuduğu odada kapağını açık bırak..bebek viksi varsa çok az  bisey ayaklarına sürebikriisn ..ve zeytinyagj satimsak karismi yap ayak altına sür çorap giydir uysuun .ikinyemek kasigi hakiki zeytinyaginu içine iki üç diş 9rganik olmalı sarimsak ez iyice biraz beklesin iki üç saat sonra onun yağını sadece ayak altlarına güzelce masaj yap yedir bir çift çorap giydir faxla giydirme uyut uyi geliyor 
(213 puan) tarafından
Çok Sağol canım hemen yapıyorum şimdi inşallah fayda eder
(852 puan) tarafından
Insallah canm geçmiş olsun .sarimsak zeytinyagi yapacaksan onu biraz bekletmen lazım..
(213 puan) tarafından
Yaptım canım bı iki saate sürücem inşallah
(852 puan) tarafından
Şifa olsun inşallah
(213 puan) tarafından
İnşallah :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 51 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Defneay789 (452 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 122 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
23 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
13 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu

405,669 soru

12,155,391 cevap

36,590 kullanıcı

...