Kızlar canlanalim biraz. Doğum lekesi konusunda tarihe geçebilecek nadir insanlardanım kolumun başından koltukaltına kadar kırmızı top top lekelerim var. Neler neler çekmedim bu lekeler yuzunden bir bilseniz şiddet mi görüyorsun diyen olmadi saçma sapan hareketler yapmışsın bir de saklamiyorsun diyen mi olmadi(bayanlar arasında) neler neler var mı sizin de garip lekeleriniz. Fotoğrafı kaldırıcam hemen. Lincci bacım gelecek olursan söyleyeyim gerçekten doğum lekesi ve ben pek gelemiyorum lince haberin olsun.
. Hahaha milletin sorduğu benim anladığım daha ayilamadim ))) Simdi düzgün cevap veriyorum evet var göğsümun altında hatta oğlumda da var sadece benim sağ onun solunda sanki kucaklamisimda benden ona geçmiş gibi.
Ben olsam kız kolunu kim somurmus derim öyle benziyor hahahahah
Öyle bir soru sordunki kıçımdaki lekeyi kim soracak diye aklıma gelmezdi
Benım amca oglumda var tam thısort bıter ya kolunda pazu kısmında boyle kuş tuyu gıbı buyuk bır leke ama mınık mınık yuzlerce benden olusuyor valla goren dovne sanıyor
Sol kolumda var omzuma yakın açık kahve tonunda balık şeklinde annem hep der sana hamileyken balık yemiştim ellerimi yıkamadan kolumu kaşıdım diye
1,441,005 soru
23,687,952 cevap
310,705 kullanıcı