0 oy
867 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tartıştığımız için 5 gündür iletişim kurmayan eşim dün eve gelmedi yine ve gece uyudun mu diye mesaj yazdı cevap yazmadım görüldü yaptım sadece. Eskisi gibi ben aramıyorum ben adım atmıyorum ben yazmıyorum kendimi geri çektim. Dün danışmanımın da etkisiyle Ciddi bir mesaj yazdım sonra da eskisi gibi mesaj atmadım aramadım işe yarıyor mu sizce? Yoksa iyice öfkelendiriyor muyum? 

13 Cevaplar

0 oy
(4,990 puan) tarafından
Kocani sen daha iyi tanirsin canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eve gelmemesi sorun degil mi nerde kaldigini biliyo musun
tarafından
Bence msjlarina goruldu bile atma onu yoksaymis gibi davran
(395 puan) tarafından
Ya ama neden böyle yazıyosunuz iyice kinlenmelerine sebep oluyo. İnşallah bir an önce barışırlar
tarafından
Insallah barisirlar ben barismasinlar demiyorum ki ama bi erkegin ne kadar ustune gidersen o kadar afedersin g.tu kalkar ben genelde tartisirsak yokmus gibi davraniyorum esim kendisi geliyo ozur dilemeye
tarafından
İkinizin fikrine de katılıyorum bence her an ulaşmaması gerekiyor bana ama bende uzatırsam bu kez ters etki yapar bu ilk mesajı diye cevap yazmadım eğer arar ya da mesaj atarsa kısa öz cümlelerle cevap vereceğim tabiki
tarafından
Ararsa biraz calsin sonra ac ama msjina goruldu atma bu sefer elinde tlf benim yazmami bekliyo diye dusunur
0 oy
(14,426 puan) tarafından
Sakin kalmakta her zaman fayda vardır 

Bence pes edecek 
tarafından
Bence de pes edecek bende habersiz bırakıyorum ve beni seviyor biliyorum şu an kendince beni cezalandırıyor
(14,426 puan) tarafından
Hahah
0 oy
tarafından
Kuzu nerede kalmış peki eşini sen daha iyi tanırsn canm
tarafından
İş yerinde kalıyor canım. Biliyorum şüphem yoktur
0 oy
tarafından
Bilemiyorum canım sonuçta sizin ilişkiniz eşini sen tanırsın 
0 oy
(427 puan) tarafından
Yani kusura bakma ama kendimi tutamadım artik basit bir olay için 5 gündür eve gelmiyor normal mi bu allah aşkına hala sevgisinden suphen yok mu senin
tarafından
Açıkçası bu duruma bakarsak evet şüphem oluyor ama biz tartışmadığımız zaman eşim bana değer veriyor seviyor beni ilgisinden sevgisinden mahrum bırakmıyor sadece eşim zor insan ve bazen aklımın etmediği davranışlar sergiliyor
(427 puan) tarafından
Canim bak gerçekten kırmak istemiyorum yanlış anlama beni ama o kadar basit bir olay ki bu yani 5 gündür eve gelmemesi için aldatmış olman çok büyük bir sorun veya boşanıyor olmanız filan gerekir evden kaçıyor gibi
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Fazla naz aşık usandiriyor aynı evde yaşanıyorsa fazla küs durmak iyi degil 
tarafından
Aynı evde değiliz işte eşim iş yerinde kalıyor.
(3,058 puan) tarafından
O zaman devam et diyecemde bu seferde erkekler işte sen benimle ilgilenmedin bosluktaydim hata yaptım demelerin arkasına sığınıyor
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Kaçan kovalanir bunu çok iyi anladım hic şaşma devam et bence
0 oy
(395 puan) tarafından
Canım öncelikle ne için tartışma oldu. Öyle gerçekten büyütecek bir şey mi. Biz evliliğümizin ilk yılları ota b.ka kavga etmekle geçti bir konu olsa hemen tartışmaya gitti konu zaman geçti 8 yıl oldu şükür şuan düşünüyorum neden ilk yıllarımızı çocuk yokken güzelce kullanmadık neydi derdimiz çok pişmanız ikimiz de. Çok inattık ikimizde onu kırmayı başardık şimdi tartışma olacak şeylere gülüp geçiyoruz. Veya küssem bile o bir adım atınca normal bir şekilde devam ediyorum aynı o da o şekilde yapıyor. Gerek yok uzatmalara uzattıkça ilişki zedelenir. Hele eve gelmemesi bunu normal bir şekilde söyle her evde tartışma olur evet hatta tartışınca birinin evden çıkıp ortalık sakşnleşene kadar gelmemesi normal ama iş yerinde yatması falan hiç hoş değil. Sürekli bunu da dersen bu sefer de inat gibi orda yatmaya devam eder. Yani öncelikle evlilikte en önemli şey inattan kurtulmak egoları indirmek, ilk adımı hep karşıdan beklememek lazım. Yoksa çok zarar veriyor hem kendine hem evliliğe. 
tarafından
Canım tartışma konusu basit ama eşim içşn çok çok büyük bir sorun haline geldi. Tabiki eve gelmemesi hiç hoş bir durum değil bende kabul etmiyorum. Ama şu anlık üzerine gidemem ama bu süreç geçtikten sonra bir yardım almamızı gerekecek.
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Bir tartışma da eve gelmiyorsa o evlilikten birşey olmaz üzgünüm 
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Kaçan kovalanır kırıldıysan sonuna kadar git ama konusursan da ben diliyle konus 
0 oy
(56 puan) tarafından
Danışman ne oluyor canım merak ettim
tarafından
Yani aile terapist uzmanı oluyor canım ben kısaca danışman demek istedim
(56 puan) tarafından
Anladım canım o anlamda demedim nasıl bi yol izletiyor ücretlimi
0 oy
(40 puan) tarafından
Eve gelmemesi ve seni evde yalnız birakmasi sorun. Tek başına ne yapacaksın düşünmüyor mu? Belki eve erkek atacaksın. Ya da nerden biliyor evde oturacagini senden evden başka yerlere gideceksin..bu kadar çanta da mi goruyor seni 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 381 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,481 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,005 göst.
29 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,330 göst.
23 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu

408,366 soru

12,268,680 cevap

37,539 kullanıcı

Kategoriler

...