Direk konuya girecem çok sinirliyim ne yapacağımı bilmiyorum. Oğlum 6 yaşını daha tam bitiremedi, yaklaşık 2 yıldır ara ara yakalıyorum özel bölgesine dokunuyor yani çişini yapınca biraz dokunuyor yada Bi yere sürttüğünü yakalıyorum tabi çok kısa sürede. Son zamanlarda sık sık arttı, az önce misal siteye indi tuvaletini yaptı, 5 dk sonra geldi çişim ar dedi yaptı pijamanın değiştir dedim değiştirip tekrar gitti. Soruyorum yakaladığımda, biri mi dokundu korkma söyle, kimden öğrendin yada merde gördün diye yookkk yalan söylemiyorum diyor ağlıyor. Bugün kendimi kaybettim çünkü sinirlerim bozuldu çok kızdım. Çünkü geçen iki kız arkadaşı var onlarda küçük biri 5 diğeri 4 yaşında sürekli oynarlar biri tanışıyoruz falan neyse. Oğlum bunlara demiş arka bahçede gelin çişimizi yapalım bunu küçük kız dedi oğluma sordum yanlışlıkla dedim dedi ben kızmiyim diye. Başımdan kaynar sular döküldü ne yapıyım bilmiyorum görmezden geldim Bi ara üstüne çok düşmedim ama bırakmadı okulada gidiyor oyunda oynuyor ama yookk değişme yok psikolojim bozukdu