0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (7,807 puan) tarafından
Vala biz yetemiyoruz herşeye bu ay kalsın diyer ay alalım dediğimiz okadar çok şey oluyor ki 

Bunada şükür demekten başka hiç bişey yapamıyoruz şükür dedigimizde karnımızin doydugu kenaraiya atamıyoruz zar zor yetiyor zaten bitek bizdeki var yoksa herkez aynımı analmiyorum artık herşey ateş pahası bişey alayım diyosun dediginle kalıyorsun 

Siz alabiliyor musunuz kizlar her istediğinizi ben ya erteliyorum ya vazgeçiyorum artık dünyanın hali malum herşey çok pahali

24 Cevaplar

0 oy
(681 puan) tarafından
Yetmiyor canım ama buna şükür bir ay birini alıyorsak biri kalıyor bide çocuk Olunca farklı oluyor herşey öncelik onun diyoruz anne baba olarak arka planda kalıyoruz

Bugünümüze çok şükür 
(7,807 puan) tarafından
Şükür vala
-Reklam-
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Herkes aynı dertden yanıyor havuç 20 patates 10 biber 30 ... Nasıl yetek bir an önce şu fahiş fiyatlar bı son gelse şimdi çocuk olcak bı bezin fiyatı 120 TL bu nedir yav 
(7,807 puan) tarafından
Yazık günah gerçekten bu millete nasıl yeticekler diye düşünmüyorlar hakkımızda hayırlısı olsun vala
(1,421 puan) tarafından
Türkiye'de normal şartlarla gecinmemiz için en az 10.000 TL alınması lazım buda çok değil 678 dolara denk geliyor askari ücret ise 288 dolar keşke Amerika'ya gidip oranın askeri ücretine göre çalışsak sonra Türkiye'ye gelip ev araba alsak diyorum :((
(7,807 puan) tarafından
Keskeee belki insan oldumuzu hatirlariz
0 oy
(108 puan) tarafından
Aynen öyle bir şey alacak olsak kırk kere düşünüyoruz
0 oy
(534 puan) tarafından
Ailem destek oluyor Allah razı olsun ve karı koca çalışıyoruz ona ragmen

İlgili bir soru bulunamadı

412,677 soru

12,424,397 cevap

45,400 kullanıcı