0 oy
1,067 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,254 puan) tarafından
Yaaa ben gerçekten be ce rik siz im yarın ablamlara gidecem yigenim seviyor diye saray sarması yaptım padişah lokumuda deniyor neyse sözde tarife baktım 1,5 su bardağı un 1 bardak şekermis ben tam tersi yapmışım 1,5 şeker koydum unuda bir bardak az olmuş sarilmadi tutmadı yarın ablama desem benle dalga geçecekler ne yapabilirim(atmaktan başka)

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sarmadan yap kuzum uzerine hindistan cevizi ile susle kare dilimlere kes soyle sarmayi beceremedim diye hahaha
tarafından
Aynen kuzum yazik çünki nimettir atma çöpe
(871 puan) tarafından
Yahu tarifi nasıl yanlış yaparsın hele ki bu devirde hele ki sekerin ulaşılamaz olduğu şu dönemde  :)))
tarafından
Hahaha belki bebesi yuzundendir yada oruc basina vurmuştur hamile degilse ne bilem hahahaha
(2,254 puan) tarafından
Oruçta değildim regl olduğum için he kızım hemde gicccikk kocam akilmi bıraktı bende
tarafından
Bak ben tahmin ettim hahahaha zaten koca varsa isin icinde tamamdir sndnjdjskekdkdk
-Reklam-
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Gecmiş olsun :(
(2,254 puan) tarafından
Sağolun
0 oy
tarafından
Sarma canm dilimli yiyin , tadı kötümü tattınmı peki
(2,254 puan) tarafından
Yoooooogg baya tatlı olmuş
tarafından
Ee öyle yiyin kuzu
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Döktün mü tepsiye canim
(2,254 puan) tarafından
Evet döktüm
(7,454 puan) tarafından
Tüh dökmeseydik ek yapardın hindistan cevizlide olsa yine ek yapıp çırpsan olmaz mi acaba ici disi hindistan cevizli olur
(2,254 puan) tarafından
Ya altını beyaz yaptım üstünü portakallı o kadar da özendim ama sonu hüsrannnn öyle yiyecem artik
(7,454 puan) tarafından
Ay o kadar süslüyse dilimle öyle yiyin kız yeni yaptiysan buz dolabinda da donar belki yarina sarilir canim bekle yarina kadar baktin donmadı üzerine krem şanti çırp dilim yapıp bir dilime şanti bir dilime ince portakal dilimi şeklinde süsle cokta guzel olur
(2,254 puan) tarafından
Öyle yapacağım gündüz yaptım daha donmamis hele bakalım
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Bak sen hemen bir lt süte bir bardak un la şekersiz muhallebi yap ikisini karıştır 
(2,254 puan) tarafından
Artık çok geç tepsiye döktüm
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Niye atıyorsun ablana götürmesen muhallebi gibi olmuştur zaten. Üstünü süsle evde eşinle çocuğunla ye
(2,254 puan) tarafından
Bir kocaman tepsi işin kötü yanı eşim daha çok dalga geçer bu ne mama der
(1,610 puan) tarafından
Süsle hindistan cevizi ile pasta süsleriyle falan
(2,254 puan) tarafından
Damla çikolata muz ve çilekle suslicem bakalım hele
0 oy
(2,208 puan) tarafından

Başlığı okudum eyvah dedim :) aman tatlı yani birşey olmaz, yapamadım hazır aldım de al bitane pastaneden olsun ne olacak..

(2,254 puan) tarafından
Oda guzzel fikir aslında
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Oda bisey mi bende saray sarması kizenlerime yapmistim Hindistan cevizini nnanenin yanina koymusum bende yaparken direk yaptim koku falan gelmedi ana kuzenler yerken nane tadi buram buram gelmesin mi rezil  olmustum her beni gördüklerinde dalga geçtiler  :)
(2,254 puan) tarafından
Ahhahahaha yanlız degilmisim
(1,570 puan) tarafından
Aynen :)
0 oy
(4,158 puan) tarafından

Yapıyor olduğunu söyledin mi? Söylemediysen evde şu malzeme yokmuş, eşime söyledim almamış vs de. Ben de boş gelmemek için başka bişey yaptım de. Kek falan:)

Yaptığını da siz yiyin:)
(2,254 puan) tarafından
Kek de yaptım zaten ama söyledim telefonda marifetli gibi
(4,158 puan) tarafından
Evde çocuk var mı? Anaaaam gitti gitti yıktı devirdi koca tepsiyi gitti güzelim tatlı de:D
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Unl sütü karıştır yada nişastan sütle karıştır varsa muhallebinin içine dör kaybet karıştırarak tutar kıvamı 
(2,254 puan) tarafından
Çok geç artık tepsiye döktüm üzerine başka muhalebi döktüm
(3,145 puan) tarafından
Çikolata sos dökebilirdin kuzum değişik olurdu süslerdin de baya iyi okurdu
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Aman bişi olmaz bacım kesin yiyin bı seferde saray sarması yerine saray halısı yiyiverin :)
(2,254 puan) tarafından
Yeni tariflere açığız tabii shadsaasfdaaa
(4,589 puan) tarafından
Tabiki:)))
0 oy
(135,800 puan) tarafından
onu siz yiyin yenisinu yal
(2,254 puan) tarafından
Artık çok geç yarın eşim ise gitmeden bırakacak beni
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Tepsiye yay hic bisey olmaz canim yada bardak  kuplara kat 
(2,254 puan) tarafından
Tepsiye döktüm zaten ikindi den beri ama kıvamı tutmadığı için sarilmadi
0 oy
(494 puan) tarafından
Tarif tutmayınca ben üzerini Hindistan cevizi ve fıstıklı suslerim cnm kare dilim halinde keserim öyle servis ederim tadı güzelse sıkıntı etme yada şöyle yap o yaptığın dolapta dursun siz yiyin ablana başka yap götür 
(2,254 puan) tarafından
Yarın erkenden gidicez ayrı bide kek yapmıştım onu goturecem bide yarına kadar toparlanır inşallah biraz bir ümit
0 oy
tarafından
Ee tekrar yap bnce
(2,254 puan) tarafından
Zaman kalmadı canısı yarın erkneden gidecem eşim birakack sütüm yok evde
tarafından
AA uzldm cnm ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 987 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 412 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 778 göst.
4 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde İlk göz ağrım (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 507 göst.
14 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,217 soru

12,409,226 cevap

44,765 kullanıcı

Kategoriler

...