0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (3,371 puan) tarafından

Mesela uykusuzluktan ağlıyor uyutuyorum kucağımda veya ayağımda hafif sallıyorum yatağına koyduğum da 5 en fazla 10 dk uyuyup uyanıyor bu normal mi 

Eskiden böyle değildi en az 2 saat dalgın uyurdu gunde toplasan 3 saat anca uyuyor o da 10 ar 15 er dakika falan
Yarın doktor kontrolü var sorucam bakalım ama ne diyebilir ki 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sormana gerek yok :D ilk 3 ay hatta 6 ay bu coook normal .Kendisini guvensiz hissediyor .İlk 3 ay anne karninda saniyor kendisini kuzu ❤️ bu boyle olacak bir kac ay daha .
(3,371 puan) tarafından
Ama o da uykusuz kalıyor sonra ağlıyor bende biyeri ağrıyor diye düşünüyorum
tarafından
Kucakta uyut kuzu gunduzleri .Ben hâlâ oyle yapiyorum .❤️
(3,371 puan) tarafından
Ayy e işler yemekler nolacak haha
tarafından
Hic bir sey evladindan onemli degil ❤️☺️ ben 3 ay esimle donusumli yaptim .Bebegim on plandaydi.Hâlâ da oyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla benim kizda boyle yaaa yatakta uyumaz gogsume katinca uyur ama normal yani diger cocuklarim da da boyleydi sonra alisiyorlar r zamanla az sabır
(3,371 puan) tarafından
Şu son bikac gündür böyle yapmaya başladı ben ona üzülüyorum uykusuz kalıyor sonra ağlıyor bende bitarafi ağrıyor diye düşünüyorum sonra
tarafından
Evet benimki de oyle bende ona masaj yapiyorum bacaklariyla gazini cikariyorim evin icinde kucagima alıp dolaştırıyorum sonra yorulup uyuyor
(3,371 puan) tarafından
Uyuyor ama en fazla yarım saat hiç uyanmadan uyuyor neden böyle bilmiyorum daha çok küçükler uykuya ihtiyaçları var
0 oy
(209 puan) tarafından
Kundak yap anca öyle uyur yoksa sıçrıyorlar yatağa koyunca uyanıyorlar 
(3,371 puan) tarafından
Battaniyesiyle kollarını sarıyorum yoksa uyumuyor
(209 puan) tarafından
Sıçrıyorlar işte banyo yaptır mesala
0 oy
(328 puan) tarafından
Çok normal bunlar bebekler her ay huy değiştiriyor nerdeyse bir yaşına kadar idare edicen kuzu . Benimkide beş ayına giricek önceden uyyyodu dört ayyindan beri uyumuyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Evremm93 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Selcan123 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 352 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 160 göst.