0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evinde robot süpürge kullanan var mı ? Yani ben düşünüyorum ama maddi açıdan kendimizi çok zorlamakta istemiyorum. Kullanıyorsanız hangi markayı kullaniyosunuz ? Çok gereklimi sizce

6 Cevaplar

0 oy
(677 puan) tarafından
Kullanmiyorre markasi var cok iyi deneee
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Xiomi mop pro kullanıyorum güzel papasta atiyo sen evi toplayıp çıkıyorsun mesela o supuruyo sen gelene kadar
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Xiomi vacum mop pro yu çok öneriyorlar birde viomi v 3 alacak olsam ikisinden birini alırdım orta fiyatlı 
(1,363 puan) tarafından
Essantional vacum pro ise benimki o  gercekten tirmanisi, emiş gucu harika. Camasor kurutmaliginin o kalin demirinden bile atliyor canavar :)
0 oy
(393 puan) tarafından
O kadar o kadar o kadaaaar gerekliymiş ki anlatamam harika bisey... cok memnunum allahim imtihan etmesin . Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Xiaomi essentional vaccum kullaniyorum elim ayagim. Heryere tirmaniyor, kuzenimde karacanin var haliya zor cikiyormus.  Fakatt ben benimkini alirken haritasiz oldugunu anlayamamisim. Git odayi supur yapamiyorum. Yada ben bilemiyorum. Birsuru oda cikiyor programda konumlandiriyosun ama bu benim icin sorun bile degil. Supuruyor siliyor,emiiş gucu harika. 
0 oy
tarafından
Roborock s5 max kullaniyorum piyasasinin en cok tercih edileni ve en memnun kalinani bu marka ben de cok memnunum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 25 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esra129 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 299 göst.
13 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsena (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,917 soru

23,725,478 cevap

313,257 kullanıcı

...