+1 oy
661 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

Canlarim cigerlerim bilen biliyor 2.cocuk istiyoruz imrenim 3 yasina girmesine 2 ay kalmadi bile sorum su ki yumutamin catlama gununden 1 gün once korunmasiz iliski oldu ama yumurtlama gununde tekrar yapamadik biraz rahatsizdim simdi sorum su genede hamile kalabilir miyim :angel:

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer spermler sağlıklı ise ever hamile kalınır çünkü spermler sağlıklı ise 48 saat rahimde kalabiliyor 

Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah 
(1,848 puan) tarafından
ilk kizimda evlendikten 1 ay sonra hemen hamile kalmistim ama bunda 2 ay gecti korunmayi birakali olmadim insallah 3.ayda olurum
tarafından
Hayırlısı nasip artık umarım Rabbim hayırlı vakitte nasip eder
(1,848 puan) tarafından
insallah canim cok sagol❤
-Reklam-
0 oy
(1,848 puan) tarafından

kizlarrrr nolur cevap verin:D

0 oy
tarafından
Sağlıklı sprem rahimde 5 güne kadar yaşar 
(1,848 puan) tarafından
insallah ya cok istiyorum canim benimki 1 kalsa bile yeter olmasi icin ama iste nasip :)
tarafından
Olacağı varsa olur yani ha dün Ha bugün zaten gün aşırı olmalı hamile kalmak için. Sağlıklı sperm de o şekilde gelir hayırlısı olsun
(1,848 puan) tarafından
aynen canim zaten hergun de kim yapacak ya ona can mi dayanir olacagi varsa olur imrende inanir misin 1 kere korunmasiz iliskide olmustu
tarafından
İnanırım:)))
0 oy
(3,146 puan) tarafından
İhtimal var hemde yüksek ama tavsiyem istiyorsanız takvimden takip et. Hamilelik olabilecek günleri gösteriyor mesela 2-3-4-5-6-7 diyelim yüksek gebelik olacak günler yumurtlama günün 4 ise. 2-4-6 sında beraber olun bir gün arayla ve yumurtlama gününe de denk gelsin. En fazla 2 ayda tutar Allah izin verirse :)
(1,848 puan) tarafından
kiz zaten 2 aydir defalarca iliski yasadim olmadi yumurtlama gununude takip etmistim gecen ay bu 3.ay olacak mi artik bilmiyorum imrende 1 kere korunmasiz iliskiyle evlendigimin 1.ayi hamile olmustum simdi niye olmuyo anlamadim
(3,146 puan) tarafından
Adet düzenli ise dediğim şekilde tutması %90 ihtimal yani. Defalarca olması mühim değil doğru zamanlama olması mühim olan. Allah gönlünüze göre versin yine ben ilk kızımdan sonra takvime dikkat ederek korundum riskli günlerde yapmadık istemediğimiz için sonra ikinciyi isteyince yine takvimden uygun günlerde 1 gün ara vererek beraber olduk 2.ayda hemen tuttu. Şuan üçüncüye hamileyim bunda kaza oldu adetim değiştiği için yumurtlama günü de değişmiş yanlış günde beraber olmuşuz gol yedim yani :D
Dediğim gibi yap sen yine de adetin duzenliyse bir sorun yoksa fazla sürmez tutar
(1,848 puan) tarafından
cok sagol canim bennim icin  uzun uzun yazmissin yumurtlama gununden 1 gun sonra bugun de degerlendirsem faydasi olur mu yani
(3,146 puan) tarafından
Olur tabi neden olmasın. Bir dahaki seferde yumurtlama günün mesela 15 ise 13-15-17 şeklinde yaparsın daha garanti olur :)
0 oy
(163,300 puan) tarafından
olurmu olur ama yumurtlama 1 gun olmuyo bi kac gun suruyo degerlendir genede
(1,848 puan) tarafından
bugunde yaparim ama biktim valla cocuk icin yapmaktan ya cunku kismetde olsa 1 kerede bile olur kismetde degilse 10 kerede yapsam yok olmuyo ya
(163,300 puan) tarafından
kafana taktin icin olmuyo kuzeyde 4 ay deli gibi olmuyo dedim durdum hic korunmadik snr olmazsa olmaz vardir rabbimin bildigi dedim o ay oldu
(1,848 puan) tarafından
zaten bu ay benimde oyle umidim 0 gene o adet kanini kesin gorurum ben

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde İremcan (282 puan) tarafından soruldu