0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yukarda sorum kızlar

11 Cevaplar

+4 oy
(4,987 puan) tarafından
O kıymayı illa hemen bitirmek zorundamisin canm
-Reklam-
+2 oy
(14,420 puan) tarafından

Hergün kebap yenmez :angel: at buzluğa

0 oy
(342 puan) tarafından
Patlıcan kebabı yap 
tarafından
Kız patlıcan bı tane kalmış bide bitane kabak var
(342 puan) tarafından
Ozman türlü yap patlican kabak pates kiymayi hepsini için at yanında pilav
(9,725 puan) tarafından
Patlıcan patates kabak kup kup dogra kızart kenara al sonra soganı bi tencere içine dogra öldür üstüne kıymayı dok ıyıce ezerek karıstır ayrılsınlar sonra üstüne az salca baharat bıberın varsa biber kat sonra kızarttıklarını ekle üstüne varsa domates dogra yoksa buzluktan yada menemenlıkte olur kat tuz ekle kısık ateste pişir yanına da prınc yada bulgur pılavı cacık mikemmel oluyor ben kıymayı öyle cogaltıyorum
(342 puan) tarafından
Önce bir tane soğan küp dogra tencereye at sonra sonra patese küp dogra at sonra patlıcan küp dogra at kabak küp dogra at sonra kıymayı at içine sonra domtez küp dogra at en son yağ 3 bardak su tuz çokta güzel oluyor
0 oy
(1,378 puan) tarafından
Köfte tarzı yapabilirsin canım . Nefis yemekler tarifinden bak kafana yatan bulursun
0 oy
tarafından
Tencere  türlüsü yaaaapa  bilirsin bemce bi. Yeter se malsemen 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Izgara gibi kizartabilirsin yanına patates falan güzel olur 
0 oy
(218 puan) tarafından
Tantuni yapardım ben :D
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Bugün ben beyti kebabı yapmayı düşünüyorum hemde pratik istersen sende yapabilirsin bide bulgur pilavı bnm corbam var corban yoksa bide çorba yaparsın mis :)
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Klasik anne köftesi yap yaninada patates kizar en sevdiğim menü:)
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Kız kayseri yağlaması yap geçen yaptım ilk defa o kadar güzel olduki çok lezzetli sende dene mutlaka
0 oy
tarafından
Buzluğa koy başka zaman çıkarırsın 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 270 göst.
14 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Defne_batuhan (3,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
27 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zümrüşün Annesi (1,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 213 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 473 göst.
1 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde _ebrulii888_ (807 puan) tarafından soruldu

411,587 soru

12,390,253 cevap

43,744 kullanıcı

Kategoriler

...