0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kalabalik olacak 10 kisi falan belki daha fazla

Mercimek corbasi sebzeli

Bezelyeli etli patates yemegi

Pirinc pilavi uzerine tavuk didikliycem

Salata normal

Ortaya rus salatasi

Tatli olarak buskuvu tatlisi 

Yeterlmi yoksa fazlami

12 Cevaplar

0 oy
(218 puan) tarafından
Ortaya 2 çeşit tarator yanına mutlaka ayran ve hoşaf yapardım tatlı olarak da şekerpare veya fırın sütlaç tercih ediyorum sutlaci zaten bi yaptıkmı orduya yetecek kadar yapıyoruz 
tarafından
Sutlaci yemezler bide tkanp kalyolar
(218 puan) tarafından
Trilece de yapabilirsin sütlü ya hafif olur ben bisküvi pastası pek yapmam misafirlige ama sen yapıyorsan sık sık yap tabi bişey diyemem zaten insan bi anda yemeğe dalınca tıkanıp kalıyor salata bile zor yeniyor
-Reklam-
0 oy
(361 puan) tarafından
Tatli baska bisey olabilir bence 
tarafından
Elimde o malzemelrr var
0 oy
tarafından
yeterli bence ne eksik ne fazla 
tarafından
Demi canim
0 oy
(494 puan) tarafından
Tatlı ya şerbetli bi tatlı olmalı bence yada sütlü bisküvili pasta hiç olmamış 
tarafından
Neden olmamis
(494 puan) tarafından
Yani menun çok güzel yanında basit kalmış biskuvili pasta
(494 puan) tarafından
eger ırmigin varsa elinde sana çok güzel bi tatlı tarifi vereyim onu yap vazgeçilmezin olur yiyipte beğenmeyen yok ve çok az malzemeli menunede uyar
tarafından
Beceremiyorum kuzi yokki
(494 puan) tarafından
Yaparsın canm bnm güven kendine  bildiğin tarifi yap o zmn afiyet olsun  =)
tarafından
Aynen rezil.olmayim:)
(1,201 puan) tarafından
Kiz kubra yaz bakim bizde yararlanak bacim
(494 puan) tarafından
Yazayım canm
3 su bardağı irmik
1 buçuk su bardağı şeker
1 buçuk su bardağı süt yada yogurt( ben yarı yariya kullaniyorm)
1 tatlı kaşığı karbonat  ( karbonat ayarını iyi ayarla çok fazla kaçarsa tatlı parça parça olur) hepsini bi kapta karmala sonra tepsini tereyağı yada margarinle yağla ve malzemeyi dök tepsiye iyice yay 2 saat boyunca beklesin canm pisirmeden önce. Fırına koymadan önce dilimle istediğin gibi. 170 derece önceden isittigin fırında yarı pişmiş haldeyken çıkar tekrar dilimle  sonra üzeri nar gibi kizarincaya kadar pişir.
Şerbeti için 3 su bardağı şeker
4 su bardağı su güzelce kaynat
Şerbet soğuk olacak tatlı sıcak olacak tatlının ilk fırın sıcağı geçince  üzerine dök  şerbeti en az 2 saat beklesin ve hazır mükemmel bi tatlı oluyo kalıp gibi...
Bunu ben genelde akşam yemeğinden sonra yaparım yatarken pisiririm ve sabah gelecek misafirim çıkarırım çok güzel olur dene ve yorum yap canm bana nasıl olduğunu =))) afiyet olsun
(1,201 puan) tarafından
Teşekkür ederim ilk firsatta yapacagim ekran goruntusu aldim cok sagol ❣
0 oy
(139,074 puan) tarafından
serbetli tatli yap bence
tarafından
Beceremiyorumki
(139,074 puan) tarafından
markette revani unu al sut yag koy cirp ver firina
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Eksik gibi ya ortaya meze tarzı bir şey daha olabilir yada taze fasulye vs 
0 oy
tarafından
fazla falan degıl hatta yetmeyebilir o kadar kısıye ben olsam bı yemek daha yapar ortaya börek sarma tarzı bişiler yaparım  ve tatlı da cok basıt kalmıs ıftar menusune degılde 5 cayına gıder bıskuvı pastası bence serbetlı bısı yap 
0 oy
tarafından
Bence iyi ama tatlı olarak başka bir şey yap derim
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Ana yrmek rtanede daha yap derim az geldi 
0 oy
(1,201 puan) tarafından
Kuzum ana yemek az gbi ama mesela manti yapabilirsin masaya koyarsin veya yaprak sarma yani ara sicak yaparsan 1 2 tane tam yetebilir tatlida farkli bisey olabilirdi ama oda güzel elindekini degerlendir napacaksin kiz 
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Canm normalde yeterliydi ama ramazan olunca olmuyo öncelikle o tatlı olmaz ortaya mezelerini fazlalastir ortaya da bi börek falan da olabilir
0 oy
(485 puan) tarafından
Yoğurdun varsa yoğurtlu bişey yap canım benimde misafir var yarın mantı yapicam kolayindan hemen çeşit fazla olsun ddiye istersen havuç tarator yani haydari felan yap haydari çok basit dereotu ve az peynir katiyosun yoğurdun içine hafif oluyoo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 256 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde duygu0404 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
19 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde curious (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 365 göst.
1 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,471 soru

23,607,822 cevap

306,244 kullanıcı

...