0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından

Arkadaşlar bebegim 1 aylik  premature doğdu. Bu iki gundur kaka gaz sancisi var haliyle uyku problemi var. Emzirio yatiriyorum ayaklarini cekip kipkirmizi oluyor ve aglamaya başlıyor. E yeni dogdugu için pis pistanda anlamiyor :) bu sefer sutum yetmiyor diye düşünüyorum ve yine emziriyorum bu döngü bütün gece boyle ve uykusuzum. Erkek bebek. Uykuya dalsa 25 dk sonra ağlıyor. Kilo alimida iyi acaba doymuyor mu ki ya Bunun çözümü yokmu acaba. Bu kemeri buldum ama nasil kullanilir faydasi varmi bilemedim. Daha kucuk oldugu icin ne yapacagimi da bilemiyorum fikir verirseniz sevinirim. 

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Popusuna yağla masaj yap canım çıkar gazı ilaç alsana ben metsil kullanıyorum karnına da masaj yap göbeği daire şeklinde
(253 puan) tarafından
Metsil vardi da kucuk kizim agziyla oynarken dökmüş. Başka alacagim
-Reklam-
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Rezene iç bol bol kimyon çayı kullan. Rutin haline getir bunu ben tek bunun faydasını gördüm 
(253 puan) tarafından
Sallama rezene içiyorum gundr 2 bardak aslinda bilemedim yaa
0 oy
tarafından
gazı var diye ağlıyor canım karnına sırtına zeytinyağ ile masaj yap poposuna da kulak pamuğu ile zeytinyağ sür kakasını yapınca rahatlar 
(253 puan) tarafından
Poposuna elletmiyor ortalığı yıkıyor ya
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Canim kilo alimi iyiyse doyuyodur gazi oluyodur karni agriyinca tekrar emer yine gaz birikir surekli masaj yap boyle seylerin pek faydasini gormedim ben pek acikcasi mesela kovaya bebegine gore su koy belden aşağısıni sok  su da rahatlatır ve sürekli gaz masaji yapmak gerekiyor ayaklarini ileri geri yap Allah yardimcin olsun iki tane kolik gazli bebek büyüttum ben care bulamadim pek zamanla geçti sadece
(253 puan) tarafından
Bacaklarina elleyince ortaligi yikmaya başlıyor altini zor giydiriyorum ne yapacagimi sasirdim vallahi
(1,243 puan) tarafından
Yesinler onun bacaklarini ne biliyomus onnu :)) gazindan kivraniyodur gaz damlasini alabiliyorsan al bide duzenli saatlerd3 verirsen azaltır insallah
(253 puan) tarafından
:) Yarin alayim bir tane ya inşallah faydasi olur
0 oy
(21 puan) tarafından
Kiraz çekirdeği kemeri kesinlikle rahatlatıyor ben gece 2 3 defa mikrodalgada ısıtıp koyardım baykuş şeklinde olandan aldım canım daha uygun Kimyon iç bol bol canım hem süt yapar metsil hiç işe yaramadı bizde bir sürü damla denedim sanki nurse Harvey's işe yaradı ayrıca bağırsak düzenleyici de kullan biraz daha rahatlar dil şekilde omuza koyup hafif hafif zıplayarak gezdirmek iyi geliyor ama biliyorsun bunun asıl ilacı zaman. 3 4 aylık olunca biter inşallah 
(253 puan) tarafından
İnşallah kuzum, kimyonu nasil yapmaliyim peki hic icmedim rezene tuketiyorum bir tek
(21 puan) tarafından
Bir çay kaşığı kimyon bir bardak sıcak suda beklet ılıyınca iç canım benim bebeğim çok gazlıydı çok dikkat ederdim buna rağmen öyleydi o yüzden bir tatlı kaşığı içerdim hemde sütüm artardı
0 oy
(3,605 puan) tarafından
Gaz damlasını bir hafta düzenli kullanırsınız fayda edecektir Bir de yediklerinizida dikkat edin süt ve süt ürünleri bakliyat kuruyemiş yumurta Bunlar gaz yaparmış Doktor söylemişti
(253 puan) tarafından
Ne zor sey yaa
0 oy
tarafından
Kiraz çekirdeği kemeri bu bebeğin karınına mikro dalgada ısıtıp bağlıyosn bende yastığı var bunun canm mikrodalgada ısıtıp kızımın karnına koyuyodm gazını çıkarıyodu
(253 puan) tarafından
Yarin alacagim şimdi ılık su torbasi koydum sanki baya faydasi oldu bayadir kesintisiz uyuyor tabi tehlikeli
tarafından
Aynen kuzu o tehlikeli , kiraz çekirdeğine bi e bebeğe bak istersen ben 20 tl ye almştm kuzu bi araştır
0 oy
(2,472 puan) tarafından
Bu kemerden bende aldım baya ise yaradı canim ama her bebege fayda edrrrrmi bilmem kilimizim kolik bir bebek bu arada 
(253 puan) tarafından
Yarin alacagim bende simdi sicak su torbası koydum baya etki etti ama ya kesintisiz uyuyor tabi tehlikeli
(2,472 puan) tarafından
2 saatte bir karnını doyurduktan sonra uyuması tehlikeli değil kafasını yan çevir mutlaka gazlı bebekler ıkınırken kusabiliyo benim kizim oyle çünkü emzirmede uyandiramazssan komle  soy bebegi ozaman uyanıyorlar ben hep öyle yaptim sarılık olmuştu kizim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 221 göst.
14 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Nur343746 (5,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 130 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nurr3 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.