0 oy
585 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ger evde mutlaka eksik vardir. Her sey her zaman evde bulunacak diye bir sey yok . Komşuya gidip istenir amenna ama sürekli surekli istenip ustelik geride getirilmiyorsa ne yapılır.  Zor zamanlar herkes zor geçiniyor zaten. Komsum sürekli bur şey istemeye geliyor.  3 bardak bir  2 bardak bir 1 bardakta ayrı yoğurt verdim.1 kilo patates verdim. 1 küçük palet nane  verdim Ufak tefek seyleri saymıyorum bile. Ben onlardan1 bardak un istemiştim ama vermemişlerdi. Ama daha öncesinde  kendileri 2 torba un yaptıklarını tum kış onu kullandıklarını söylemişlerdi. 

Simdi durumları yoktur falan diyeceksiniz ama eve 3 tane maaş giriyor ayriyeten apatman temizliğini yapıyorlar kadin kataloktan ürün satıyor.  Mesela ben çocuğuma onlarınki gibi oyuncaklar alamıyorum. Geldikleri zaman yokta diyemiyorum. Yüzyüze bakıyoruz diye.  Hayır ben yanlış düşünüyorsam soyleyin lütfen 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklisin canım valla. Millet artk zar zor geciniyo. Bunlar uyanıklık yapıyolar yok de bi daha isterss
tarafından
Yani kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
-Reklam-
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Canım verme bence tamam arada verilir ama kiloyla da verilmez abartmissin bence 
tarafından
O sekilde istiyorlar canım tam 3 bardak yoğurt koyarmısın pişi yapacağım demişti
(1,154 puan) tarafından
Canım ara sıra olur. oda ayda yılda bir. sürekli olmaz. İnsanlar artık bişey alirken sayıyla alıyor. Geçim çok zor. Ben olsam sürekli isteseler bidahakine vermem yok derim.
(7,791 puan) tarafından
Kız 3 bardak yoğurdu verince sana ne kaldı şaka gibi yok diyemiyo musun hiç bir zmn kmseden birşey istemedm malzemem yksa gider alırm alamıcaksam yapmam yapcak bişi yk
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Ben olsam yok derdim canım bana lazım derim bir şeyler söylerim herkes kendini düşünmek zorunda eve üç maaş giriyorsa hele bir şeyler alabilirler. Sen hayır kurumu değilsin. 
tarafından
Eşimde aynısını söyledi senden yüz buluyorlar dedi
0 oy
tarafından
Bi kaç kez aralıklı kalmamış deyi verin canım bu nedir iyi yere kurulmuşlar. Benim alttaki de daha önce karşı dairenin altında oturuyordu eski tanıyan biri anlatti bana onları aynı dediğin gibi paketle sigara bile istemeleri varmış. Hiç ne yüz verdim ne yanaştım biraz terslen sende bacım bu nedir yol geçen hanı gibi 
tarafından
Yeni taşındım birbirimize ısınalım diye yuz verdim evet
tarafından
Bosver öylesine yüz verdin borçlu çıktın. Çıkarsız davranıyorsa ne  ala ama bunu ver şunu ver bu biraz fazla
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Bir bardak un nedir ki sakınıyorlar yani ne ayıp sende onlara verme canım sevmiyorum böyle şeyleri insan kullanılmış gibi hissediyor kendini
tarafından
Evet bir daha bir seg istemeye gitmedim goksao gun o yemegi yapmadım
0 oy
(6,398 puan) tarafından
Ben olsam yok derim kullanıyolar bildgn
tarafından
Eşimde öyle diyor. Senden yüz buluyorlar dedi
0 oy
tarafından
1 kilo patates mi bide 3 bardak 2 bardak kusura bakma da ben bukadar vermezdim nesin sen marketmisin? Resmen kullaniyo seni. Durumu yoksa gitsin belediyeye başvursun onlarda yardim veriyolar..
0 oy
tarafından
Bazı insanlar ne kadar olursa olsun beleşçilige alışmış maalesef
0 oy
(18,389 puan) tarafından
Köyde yasamiyorsan eğer iki adım ötede  market var bakkal var git al yani çok mu zor 
0 oy
tarafından
Yanlış düşünüyorsun yok demelisin
0 oy
(808 puan) tarafından
yok de veremem kusura bakma bana lazim de diyecek laf mi yok para kolay kazanilmiyo cocuhunun rizkini niye yediriryosun baskasina
0 oy
(199 puan) tarafından
Evimizi yeni almıştık 2 yıl önce kalıcıyım artık diye samimi oldum karşı komşumla hay olmaz olaydım dediğin gibi istiyor ama az buz değil yani zeytinyağı sıvıyağ patates peynir hatta bir kere eşinin kullanılmamış baoxer ı var mı diye sordu düğüne gideceklermiş eşinin temiz yokmuş ben bunu duyunca şok oldum eşime söyledim bu ne ya donumuza kadar alacaklar sınır yok mu hiç dedi kızdı ben de artık yok diyorum olduğunu biliyor vermek istemediğimi anlasın diye bildiği halde yok diyorum artık istemiyor ama o gün karşılaşalım selam vereyim 1 saat olmadan arar bir şey ister zile basamıyor kızım uyuyor basma dedim diye aradığı zaman 3 4 saat sonra dönüyorum geri o zaman da başkasından bulmuş oluyor :D sen de yok demesen bile var ama bana yetecek kadar var bugün lazım bana de yani istenmeyeceğini böyle böyle anlar
tarafından
Seninki bir başkaymış ama don nedir da
(199 puan) tarafından
Asla sınır tanımıyor benden patates istedi bana yetecek kadar var dedim hadi ya bende var ama kızartmalık var ben haşlama yapacaktım dedi düşün bunun için benden patates istiyor ben de kızartmalık olanı haşlamanın günahı yok merak etme dedim güldü mecbur öyle yapacağım dedi
0 oy
(133 puan) tarafından
Bi kaç kere yok de gönder bidaha gelmeye utanır 
0 oy
(1,685 puan) tarafından
1 kilo patates isteyeni de ilk defa duydum yok de geç cnm çok geliyorsa
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Senin komşun abartmış valla canım. Kayınvalidem üst katımda oturduğu halde ne o benden bişey ister ne de ben ondan.. çok çok nadir ayda yılda istediğimiz olmuştur o kadar. Onda da 4 yıllık evliyim toplasan 4 keredir yani.. yeri geliyor bizim de evimizde olmuyor ama olan malzemelerle yemek hazırlıyoruz eşimize söylüyoruz aldiriyoruz.. heleki şuanki devirde hepimizin dolapları dört dörtlük dolu değil yani ne varsa onu yiyoruZ
(199 puan) tarafından
Daha fazla abartan var yukarıda yazdım komşum kullanılmamış boxer istemişti şimdi yazarken gülüyorum ama o gün çok sinir olmuştum
(1,161 puan) tarafından
Yok daha nelerrr tövbe bismillah. Valla dikkat et o komşuya hiç gözüm tutmadı :)
(199 puan) tarafından
Çok dikkat ediyorum valla ben ev sahibi sanıyordum onu da kiracı olduğunu öğrenince çok sevindim ev sahibi oğlu evlenince oğlunu koyacakmış eve sabırla bekliyoruz:)
0 oy
tarafından
Eee sende verme
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Onlar alıskanlık haline getirmiş artık canım 1 2 neyse de 1 kilo patates nedir? 2 senedir aynı evdeyim malzemem eksik olunca iptal ediyorum yapacağım seyi. Yok diceksin canım baska enayi bulsunlar kendilerine 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Bnm komşu gibi 1 kilo un verdim uçtu gitti kaç tabağımı kırdı düdüklümü bozdu 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Şey ben şeye takıldım un mu yok demişlerdi şayet öyleyse snde evde kalmadı de her ne istiyolarsa beleşçi pislikler
0 oy
(331 puan) tarafından
Sende verme canım yok kalmamış bnde de

Valla bn istiymem komşudan bırak komşumu kendi annem den kayınvalidem den bile istemem yoksa yemem alışkanlık haline getirmiş komşun 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 184 göst.
31 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
22 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 618 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
18 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu

410,959 soru

12,367,072 cevap

42,113 kullanıcı

Kategoriler

...