0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından
Adam ayda iki üç kere kapı kapı dolaşır. Biri aidat parası için ama diğerleri niçin bilmem. Eşim gece vardiyasında kapıyı açmam hayatta. İki küçük çocuğum var ısrarla zile basıyor deli ediyor. Eşim özellikle götürüp teslim eder aidat parasını gelip kapıya dayanmasin diye. Ama niyeyse bu illa ısrarla zile basar. Sonuçta WhatsApp grubu var apartmanın kapı kapı niye dolaşır ki. 

Açmadığım halde basıyor ya adam cins

20 Cevaplar

0 oy
(1,775 puan) tarafından
Eşin veriyorsa bidaha gezip alması yanlış, eşim gerekeni yapmıştır de gitsin
(396 puan) tarafından
Eşim özellikle götürüp veriyor canım
-Reklam-
0 oy
(135,108 puan) tarafından

zincir takip ac derdi neymis

(396 puan) tarafından
Bir kere açtım tövbe dedim ben o adama bir daha kapı açmam. Ki normal de de gündüz çaldığında da açmam kimseye
tarafından
Gündüz çalıncada niye kimseye kapı açmazsın ki. Teksasta mı yaşıyorsun.
0 oy
(152 puan) tarafından
En sinir oldugum sey ya biz ibana atıyoruz 
(396 puan) tarafından
Ibana atıyorduk bizde sırf muhatap olmamak için. Ama adam artık ne dediyse elden vermeye başladi eşim
0 oy
(3,833 puan) tarafından
İki yıldır oturuyorum bir defa bile gelmedi
(396 puan) tarafından
Ay bizimki deli mi anlamadım bildiğin kapı kapı dolaşır
0 oy
(3,996 puan) tarafından
aidati niye elden aliyor . havale yapsaniza 
(396 puan) tarafından
Eşim apartman gorevlisine yolluyordu sonra ne olduysa bu yönetici cinsi elden istedi
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Bizim hiç dolaşmaz canım iban var ona atarım yüzünü görsem tanımam hep eşim konuşmuştur.
(396 puan) tarafından
Bir kere açtım oda çocuklar uyuyordu zile ısrarla 4 5 kere bastı diye. Daha da tövbe ettim ne açar ne konuşurum diye
0 oy
tarafından
Bizimki 2 3 ayda bir geliyo genelde aksamlari. Gunduz gelince kapiyi acmiyorm
(396 puan) tarafından
2 3 ayda bir iyi. Bizim yönetici ayda 2 3 kere gezer
tarafından
Esinle halletsin sen varken niye geliyo acma kiz kapiyi
0 oy
tarafından
Kesinlikle evine çok birdaha ziline basarsan polise giderim de 
(396 puan) tarafından
Eşime soylicem valla adam değişik
0 oy
(409 puan) tarafından
Bizim ki sadece aidat toplamak için gelir ki onu da gündüzden WhatsApp grubuna yazar şu saatte gelicem diye. 
(396 puan) tarafından
Yok canım bunda öyle bir şey yok çat kapı gelir
(409 puan) tarafından
Canı sıkılıyor, macera arıyor herhalde
0 oy
tarafından
Eşim yönetici ama asla gitmez. Whatsaptan bilgilendirir ya da binaya yazı asar. 
(396 puan) tarafından
Yani bunun da yapması gereken o ama yok yazı asmaz mesaj atmaz direk gelir kapıya
tarafından
O çok ayıp. Müsait olursun olmazsın.
0 oy
tarafından
Bizimki de hiç dolaşmaz direkt ibana atıyor eşim
(396 puan) tarafından
Eşim apartman gorevlisine yolluyordu sonra ne olduysa bu yönetici cinsi elden istedi
0 oy
tarafından
Eşim yönetici gruptan yazıyor komşular  getiriyor 
(396 puan) tarafından
Yani eşimde hemen ayın 1 i oldu mu götürüp teslim eder sırf kapıya gelmesin diye. Ama bu yine gezer
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Hiç pat site gelmez hatta eşime bişey soracaksa önce arayıp sorar evde misin diye.. 
(396 puan) tarafından
Bizim yönetici de o anlayış yok işte
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Babamlarin binada öyleydi. Sürekli kapiya gelirdi her ay ödememiz olmadığı halde. Gecerken bir uğradım derdi bir bardak çay içerdi. Samimiydik ama 20 yillik komşumuz 
(396 puan) tarafından
Sizin yıllar yılı bizim daha yıl bile olmadı
(3,084 puan) tarafından
Sizinki gereksizmiş. Çok sinir olurum. Kapıyi çalıp acılmıyorsa demek ki müsait değilsindir. Ne o alacaklı gibi kapi calmalar
0 oy
(891 puan) tarafından
Bizimkide ayda 1 dolaşır  elden alir
(396 puan) tarafından
1 yine iyi 2 3 kere gezer
0 oy
tarafından
Yoo canm gelmiyo biz aidat parasını senelik veriyorz benmde eşim olmuyo şehir dışına çıkıyo aksamasın die senelik verir 
(396 puan) tarafından
İnan ki biz senelik versek de gelir bu. Değişik adam sanki holding yönetiyor
tarafından
Baya baya sahiplenmiş :) hahahah
0 oy
tarafından
Tövbee apartman yöneticisini hiç gormuyorum sadece watsaptan hallediyoruz , hele dogum yaptım bebek her gece aglıyo apartmandan  hayırlı olsun mesajı bile gelmedi kimseden insan der aileye bebek katılmışnsesler var :D bzm apartmanda kmsenin kmseye selamı bile yok anam
(396 puan) tarafından
Valla o konu da bende öyleyim kimseye gidip gelmem selam bi karşı komşuma veririm oda denk gelirsem. Korkuyorum insanlardan gerçekten kimin ne yapacağını bilmiyorsun. Apartman a taşıdığım da oğlum 20 gunluktu şimdi 8 aylık olacak daha kimse bilmez beni
tarafından
Bende korkuyorum boşver böyle daha iyi canm iyi yapıyorsun artık eski insanlık yok
0 oy
(363 puan) tarafından
Yıllık aidat vermeye başladım gelen güden olmasın diye eşim uyurkende bize gelmişler oda açmamış bidaha gelen olmadı 
0 oy
tarafından
Valla o adamın ağzına..... Geldin karısı söylesin watsap var tel var arasın desin sevmediğim şeyler
0 oy
(235 puan) tarafından
Bizim apart. Yönetici gelip benim kapımı çalsa eşim gider o yöneticinin evine adamı camdan aşağı sallandırır. 8 aylık evliyim 12 dairelik aprtmn da oturuyorum daha yönetici nerde oturuyor bilmiyorum yöneticiyide hiç görmedim :))) yukardakiler ses yapıyordu adamı aradı gelir hepinizi camdan aşağı atarım dedi dahada ses yapmıyorlar 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 132 göst.
+1 oy
12 cevap 757 göst.
0 oy
13 cevap 407 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 467 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,761 soru