0 oy
797 göst.
Aile kategorisinde (683 puan) tarafından
Çok sorunlar yaşadık çok badireler atlattık ama artık bir kez daha toparlayacak gücü kendimde bulamıyorum, bir kez daha benim adım atmakla düzelecek bir evlilik yaşamak istemiyorum tahammülüm sabrım kalmadı evet içkisi kumarı yok evine bakıyor ama bunlar yeterli mi evli kalabilmek için. Anlayış yok saygı yok sevgi yok cinsellik yok hep kusur arama hep sen sen denmesi, sürekli sana hasta psikolojisi bozuk muamelesi yapılması ruhumu çürüttü artık ailesinin yanında devamlı rencide ediyor beni bugün yine yaptı, onca şeye rağmen yoluma bakıyorum işime gücüme bakıyorum. Ama geliyor benm yaptığım onca şeyn için içinden Bi kusur bulup ona takılıyor neyim ben bu evde hizmetci mi çocuk bakıcısı mı anlatsam çok şey var ama uzatmış olucam bende dedm ki biz seninle yapamıyoruz ben dayanamıyorum ayrılalım ikiz bebeklerm var ve otizmli oğlum biliyorum delilik çok zor olucak ama benm memleketim uzak da oğlumun düzeni eğitimi burada memleketim küçük bir yer ve eğitimi kötü çocuklarımı rezil etmek istemiyorum burada bir ev tutarım çocuklarımla yaşarım sende oğlanla ilgilenirsn ara ara oğlum engelli maaşı alıyor, nafaka da verir, rahmetli babamdan da maaş alabilme hakkm var sizce yapamaz mıyım kızlar yanlış mı düşünüyorum tavsiyeleriniz ne olr

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı senin ruhunu yıpratan adamla evli kalma zaten üzülme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gerçekten çok zor :(Allah yardımcın olsun insallah. 
0 oy
(14,429 puan) tarafından
O şekilde mutlu olabilecek sen hiç bekleme canım 
(683 puan) tarafından
Bilmiyorum pişman olmakdan korkuyorum ama bu şekilde hiç mutlu değilim çocuklarıma kıyamıyorum
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Yaparsın. Yeter ki istediğin şeyde kararlı azimli ol. Hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Sen bilirsin cnm hakkında hayırlısı olsun
0 oy
(218 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Sana değer vermeyen, seni görmeyen biriyle devam etmektense... Verdiğin karar hayırlı olsun inşallah senin için. Kadınlar isterse her şeyi başarır. Kararın ne olursa olsun arkasında dur kendine güven başarırsın 
0 oy
(363 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah
0 oy
(101 puan) tarafından
Zor bir durum oyle biriyle evli kalmakta yalnis cocuk bakmakta  ama hiç konuşmayı denedinmi anlata bilmeyi . Belki düzeltme yolu vardır. Cocukları için annelerini sevme saygı duyma ihtimali hiçmi yok
(683 puan) tarafından
Konusyoryz tmm düzelcez diyoruz iki gün sonra yine aynı değişmiyor olmuyor, ailesi varken tanıyamıyorum bile
(101 puan) tarafından
Allah senin için hayırlısı nasib etsin ayrıl yada ayrılma diyemiyorum inşallah bir mucize olurda eski halinize dönersiniz olmasada evlatlarınla canın sağolsun yüzün onlardan dolayı hep gülsün
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Narsist demekki hakkına hayirlisi olsun inşallah canım
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
(4,118 puan) tarafından
Erkekler tek marifeti karın doyurmak saniyo ama şunu hiç Bi zaman bilmiyolar ki saygının olmadığı Bi yerde hiç bisey olmaz 
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun hayırlısı olsun hakkında 
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canim Rabbım yar ve yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Hwkkında hayrlısı olsn canm
0 oy
tarafından
Sen bi kadininsin cok guclusun adami kapinin önune koy bir cilgingir cagir kilidi degistir senin cocuklarin duzeni bozulmasn esin tek basina her sey yapar her yerde yatar yer ha disarda kalinca sorun cikarirsa polisi ararsin simdi polisi aramak korkutu gelebilir ama daha seni cok zorlu seyler bekliyor korkma sen guclusun guclu kalmak zorundasn 
0 oy
(2 puan) tarafından
Beni yanlış anlama ama hemen bitirme kararı alma bu bencilce olur hepimiz sorun yaşıyoruz ama çocuklarımız için katlanıyoruz. Aile terapistine gidin lütfen sonuçta 2 tane evlat var ortada onların mutluluğu herşeyden önemli inanın aile tetapisti rahatlatacak sizi ve yanlışlarınızı görmenizi sağlayacak
0 oy
tarafından

Öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum, ne yazık ki bir ömür boyle geçmez, uzaktan konuşması kolay diye düşünebilirsiniz, sizin ayakkabılarınızı giymeden yürüdüğünüz yollardan yürümeyen sizi anlayamaz, bazı şeyler değişir bazı şeyler değişmez karakterdir hamurunda vardır ne yazık ki. Sizi rencide etmesi, saygı göstermemesi mesela... 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 638 göst.
9 Ekim 2023 Aile kategorisinde Haticesenyigittt (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,108 göst.
5 Eylül 2023 Aile kategorisinde Ezgibbb (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 643 göst.
4 Ekim 2020 Aile kategorisinde Aysmah (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,166 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,479 puan) tarafından soruldu

406,124 soru

12,175,918 cevap

36,652 kullanıcı

...