0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,686 puan) tarafından
Kızlar ramazandan önce çok güzel diyet yapiyordum 8 kg verdim. Ama ramazan gelince kilom durdu resmen veremiyorum iftarda az yiyorum. Çorba ve ana yemek. Ekmek çok az yiyorum. Sahuru zaten diyet kahvaltısı gibi yapıyorum. Arada tatlı kacamagim oluyor ama dondurma ya da sütlü tatlı hafif yani. Ama resmen 1 haftadır kilo vermem durdu hem dikkat ediyorum hem yerimde sayiyorum :(  akşamları iki tane yeşil çay ve 3 litre de su içiyorum.

Sizler kilo verebiliyor musunuz ramazanda.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hiç haberim yok kilomdan canım en son 58 kiloydum :D

(1,686 puan) tarafından
Ben 58 kg olsam bnm de haberim olmaz :p oh ne güzel cnm keşke o kiloda olsam az var gerçi 64 de takılı kaldim
tarafından
Olsun canım verirsin sende bende 72 kilodan geldim o kiloya nasıl oldu bilmiyorum ☺
(1,686 puan) tarafından
Ay ben de 72 73 ile başladım Darisi başıma :) diyet mi yaptın kendiliginden mı gitti cnm
tarafından
Yok kuzum vallahi diyet nedir bilmem ben aksine daha çok yiyorum boğazım hiç durmaz ☺
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Veriyoruz insalllah :) 
(1,686 puan) tarafından
Yaa nasıl veriyorsun cnm özel bir şey yapıyor mu sun
(3,443 puan) tarafından
Canım temmuz ayından beri doktor kontrolünde diyetteyim 25 kilo verdim
Ramazan da kendime göre öğrendiklerim ile yapıyorum gittiğini biliyorum yani

Orucu su ile açar hindistan cevizi yağı ile toz tarçınlı türk kahvesi içiyom kalkıyorum namaza
Sonra çorba veya salata yiyip doyuyorum.
İleriki saattelerde acikirsam yemekten biraz yiyorum
Sahura kadar da 2,5 lt su soda bitki çayı ve metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum Sahurda pek bişey yemiyorum ha birde sahura kadar 45 dk yürüyüş bandında yürüyorum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 635 göst.
18 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,749 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 354 göst.
4 Mayıs 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,492,267 soru

24,383,023 cevap

348,875 kullanıcı

...