0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (630 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar hamile olduğumu öğrendim çok şükür Eylül'de  3 yaşına girecek oğlum var neyse bugün öğlen babam aradı çocuğu hazırla götüreyim dedi bende hazırladım götürdü aramızda 25 dk filan mesafe var işte neyse iftara bizde gittik oğlum görünce çok mutlu oldu ama biz apartmanda yaşıyoruz orucum halsizim parka götüremiyorum arkadaşı filanda hiç yok garibim patlıyor akşama kadar bizde bir karar aldık eşimle artık her hafta sonu aileme birakicaz koydeler çocuklar hep sokakta benimkine çocuk oyun hastası ilk torun oğlum kafayı yiyorlar onun için el bebek gül bebek neyse biz gelirken yattı oğlum bizde getirmedik bu hafta test edelim duruyor mu diye ama şimdi vicdanen çok kötüyüm onu çok özledim ama onun iyiliği için biz bunu yaptık kötü mü yaptık ya bizi hiç aramaz çocuk arkadaş annemi babamı görünce ama ne bilim anneyim ben :((((
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

16 Cevaplar

+1 oy
(6,087 puan) tarafından
Çocuklar gerçekten arkadaş istiyor ama annenle babanın yanında güvende çok özlersen yarın eşin alır getirir üzülme 
(630 puan) tarafından
Benimki çocuk hastasi kafayı yiyor çocuk için herkesi unutuyor oyun oynarken
(6,087 puan) tarafından
Tamam işte yarın duruma bakarsın arayıp bi sorarsın annecim akşam baban gelip alsın mı dersin evet derse gider alır eşin yani benim oğlum daha 3 aylık ama büyüyünce bırakırım babaanneyle anneanneyle kalması için çünkü ben kalırdım ve çok mutlu olurdum annemler almaya gelince ağlardım.. Yeğenlerimde öyleydi mesela gelir kalırdı bizde yeğenim bana sarılıp uyurdu ablam gidelim diyince ağlardı :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belki iyi gelir ama ben bırakmam yani dayanamam canım hastaneye doğuma gidecem o zman nasıl dayancam diyorum yani
(630 puan) tarafından
İnanki onun iyiliği için çünkü artık kendi kendine konuşuyor asabilesti hep kavga ediyor dovmeye çalışıyor ne bilim ua :((
tarafından
Doğrudur canım sende iyiliği için yapiyosun illaki ama kişiden kişiye değişir ben kendim için söylemem gerekirse diye öyle dedim sıkma canını
0 oy
(228 puan) tarafından
cocugumu asla kimseyle bir yere gndermem.iki gun cani skılsn patlasin ama.bnm gozumun onunde olsun. o cocugun basina bsii gelse kime hesap sorablecn?
(630 puan) tarafından
Ya babam onu sirtinda taşır durmadan annem desen saniye başından ayrılmaz o derece ben olsun bişi olmaz derim annem asla öle degildir güven konusunda bişi dediğim yok ki tek alifigim bir karar değil eşimle ortak kararımız en mantıklısı bu geldi bize
(228 puan) tarafından
ii guzl peki
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Ben yerinde olsam oruç tutmam çocuğumla kendim ilgilenirim. Okul oncesi öğretmeni olarak söylüyorum küçük bir cocugu annanesi bile olsa bırakma derim. Arada sen de git birlikte kalın annenlerde
0 oy
(19,731 puan) tarafından
Bir xocugun anneanne dedeye de ihtiyacı var. Ama süreyi uzatmak bence iyi olmaz. Ben 6 8 yaşındayken bile annem babam yanında yokken babannemlerde kaldığım zaman kendimi çok kötü ve yalnız hissederdim. Sanki başıma bişey gelecekmiş gibi bir korku. Hala hatırlarım o duyguyu. Halbuki 5 yaşına kadar babannemlerle altlı üstlü oturduk. Düşün oyleyken. Ama 1 gün kalsa haftada hicbisey olmaz bence. Hatta iple çekebilir o günü. Bir de kardeşi olacak diye kendini başınızdan atılmış gibi hissetmemeli
(630 puan) tarafından
Hayır asla ölürüm ben ona pazar günü almaya gidicem sabahtan inşallah inanki onun için en iyisi bu diye düşündük ama çok özledim onu gözüme uyku girmiyor
0 oy
tarafından
 Aynı ben  yaa. Ben de de  biraz öyle oldu ben doğum yapmak için hastanede kalacam. Kızım ı annem lere bıraktım    ağla ağla perişan oldum      hiç ayrı kalmadık biz kızım la.  Sadece üç defa  annem ler de yattı. Doğumdan önce doğum da. Bi de geçen gün. Arkalarına ağlayınca babam dedi montunu ver geelsin o da bari diye. Bi de apartman da oturuyoruz bi de bebeğim var. Dışarıya hiç çıkamıyor. Küçük dayısı vsr annem ler de 8 yalında onla kudıruyo. Ona iyi geliyoe ama o gelene kadar ben çok ağlıyom eşim de 
(630 puan) tarafından
İnan gözüme uyku girmiyor ilk defa onsuzum huzursuzum için içimi yiyor çok özledim onu
tarafından
Annelikten o canım biz  ağlaya ağlaya perişan olduk ortam değişsin diye dedim meyve yiyelim portakal. Soydum bi dilim eşim e verdim... Ağzına attı ağlamaya başladı kızım çok sever   ... Evin her yanı onun eşyalar ı  dolu oyuncakları filan çok ağırıma gitmiş ti normalmi değil mi bilmiyoeum aama çok ağır geldi bana  bi gecelik bile olsa ayrılık
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Bırakma cnm Allah korusun ille gidecekse sen de orda ol. Disardaysa da hep gözün üstünde olsun neler duyuyoruz
0 oy
(21 puan) tarafından
Valla canım benim prensibim.. belli bir yaşa gelinceye kadar asla benim olmadigim yerde çocuğum kalamaz...
0 oy
tarafından
Ya kız oğlunun halaarı geldi tamamı üç buçuk yaşında diğer odada yatacakkardi  onları okadar severki halalari da çok sever çok neyse heves etti yanlarında yatmaya gitti bende küçüğü uyuttum gittim bakayım diye kapıyı açtım bir aglado oğlum anne niye beni almadın diye y KURBAN olurum için gitmişti koştu geldi sarıldı uyuduk
0 oy
(266 puan) tarafından
Cok fazla birakma arada bir gitsin bnce bnim bir konsum ayni sizin gibi birakti cocuk dedeye babanneye alisti anne bile demiyo zorda kaldigimda yabancilamasin birakacagim bir yer olsun fakat 2 gun bnc cok uzun bn birakamam sahsen  maksimum 1 gun 
(630 puan) tarafından
Zaten bir gün olacak hemen hemen
(266 puan) tarafından
Her hafta alisirsa bu sefer siz vakit gecirmek istediginizde cocugunuzla oraya gitmek ister  arada bi birakin  oynasin  yada sabahtan birakin aksam alin
0 oy
(13,590 puan) tarafından
Bende anneanne ve babaannesine yatılı bırakıyorum canım benim de oğlum 3 yaşında hem onlar için hem bizim için çok iyi oluyor
(630 puan) tarafından
Yaaa gerçekten mi alisabilcek miyim acaba
(13,590 puan) tarafından
İlk bıraktığımda sabaha kadar uyuyamadım kendimi çok kötü hissettim :(
Ama sonra benim için de iyi oldu alışması canım ilk gün zor oluyor
0 oy
tarafından

Oruc tutmak zorunda degilsin hamilesin kuzum .

Hem yurumek iyidir .
Hamileyken kizimla parktan cikmazdik .
Halsizligin gider .
Gozunun onunde olsub
0 oy
tarafından
Küçük cnm yaa..bnde bırakmam.kimseye hele de zaman kotuyken..belki guveniyosun ama biras rahat olabiliyorlar..parka goturebilirsin tek çocuk köyde yyok...ewt belki arkadaş görünce mutlu hissediyordur..ama düştüğünde ilk ağladığı anne oluyodur..bnce kalacaksan sende yanında kal..3 yaş birammak için küçük geldi bana .
0 oy
(4,269 puan) tarafından
Tam oynıyacağı zamn cnm bırak kalsın oynasın bnm oglumda oyle bn arada birskiyorum 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Valla ben birakmazdim ne olaylar oluyor basina bisey grlse naparsin Allah korusun
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Kalmasında bir sakınca yok ama ben olsam ayrılamazdım benim çocuklarım da durmazdı zaten ne olursa olsun herşeyden önce anneye ihtiyaçları var sende ailenle kalabilirsin yada zorlaniyosan tutma bence  parka çıkar evladını senin yaşındada sosyal bir hayati olsun 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 64 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde KATYA (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 474 göst.
22 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 393 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.